Dolar 32,3737
Euro 34,7104
Altın 2.393,67
BİST 10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Kırklareli’ndeydi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Kırklareli’ndeydi
20 Eylül 2021 13:58 | Son Güncellenme: 20 Eylül 2021 14:02
234

AHA.Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Eylül Perşembe günü Kırklareli’ndeydi. Burada bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Kılıçdaroğlu’na gün boyunca Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da eşlik etti.

Saat 10:00’da ilk olarak Kırklareli Atatürk Evi önünde, Belediye Başkanı Kesimoğlu ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün, Selanik’te doğmuş olduğu evin replikası özelliğindeki yapıyı büyük bir ilgiyle gezdi, inceledi. Buradaki hatıra defterini imzalayan Kılıçdaroğlu, duygularını şu sözlerle kaleme aldı:

“Toplumlar tarihlerine sahip çıktıklarında saygınlık kazanırlar. Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğup büyüdüğü evin bir benzerini Kırklareli’ne kazandıran Belediye Başkanımızı yürekten kutluyorum.”

Saat 10:30’da Kırklareli Belediye Başkanlığı binasına gelen Kılıçdaroğlu’na ilgi çok yoğundu. Buradaki görüşmede CHP Kırklareli milletvekilleri Vecdi Gündoğdu ve Turabi Kayan başta olmak üzere, CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul, Kadın Kolları ve Genlik Kolları başkanları ile mensupları, çok sayıda örgüt temsilcisi, civar il, ilçe ve beldelerdeki CHP’li Belediye Başkanları yer aldı. Kılıçdaroğlu’nun ziyaretine, çok sayıda genel başkan yardımcısı, milletvekilleri ve parti üst kademesinden çeşitli isimler de iştirak etti.

Belediye ziyareti sonrasında saat 11:00’da Kanaat Önderleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar Buluşması’na katılan Kılıçdaroğlu, buradan sonra esnaf ziyareti yaptı, z kuşağı gençlerle kahve sohbetinde bir araya geldi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.