Dolar 32,2985
Euro 34,7597
Altın 2.410,10
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

CADDE NEWS GAZETESİ MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON İLE 4. YILINI KUTLADI.

CADDE NEWS GAZETESİ MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON İLE 4. YILINI KUTLADI.
8 Şubat 2020 15:33
645
AHA.5 Şubat Çarşamba akşamı Sancaktepe Samandıra Kültür Merkezinde Cadde News Gazetesi 4. Yıl etkinliğine Mandıra Filozofu, Yaşamak Güzel Şey ve Babamın Ceketi filmlerinin senaristi, başrol oyuncusu ve Yönetmeni Müfit Can Saçıntı “İTİRAZ EDİYORUM!” tek kişilik tiyatro oyunu ve güzel sesiyle programa katılanların beğenisini alan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğrencisi genç yetenek Öykü Ülkü’nün türküleriyle birlikte muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

Çağatay Üçsu’nun Muhteşem sunumu ile 4. yıl etkinliğimiz fotoğraf sergisi ve kokteyl ile başlayıp genç ses sanatçısı Öykü Ülkü’nün güzel yorumundan sonra Cadde News Gazetemizin 4 yılını anlatan sinevizyon gösterisi, sponsorlarımıza plaket taktimi ile devam eden gecemizin onur konuğu ünlü yönetmeni Müfit Can Saçıntı, “İTİRAZ EDİYORUM!” tek kişilik tiyatro oyunu ile taçlandırdı.

Dört Yıl boyunca gazetemize desteklerini esirgemeyen Sponsorlarını onurlandıran Gazetemizin Genel Yayın yönetmeni Halit Soytürk, 4 yıl önce çıktığımız bu yolda, Sadece gazetecilik yapmayı hedef edindik. Özgürlüğümüzden taviz vermedik. Hakikatten yana çizgimizden asla vazgeçmedik! Zor zamanlar yaşadık. Dar yollardan geçtik. Ancak ilke ve hedeflerimizden, Sizlerin de desteğiyle, Asla taviz vermedik. Ayrıca Usta Gazeteci Teoman Devrim’e ve desteklerini esirgemeyen tüm Sponsorlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Cadde News Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni konuşmasına başlarken önce Van da yaşanan çığ felaketinden ve Sabiha Gökçen Havalimanın da yaşanan uçak kazasında şehit olanlar ve ölen sivil vatandaşlara Allahtan rahmet dilerken yaralılara şifalar dileyerek başladığı konuşmasında şunları dile getirdi.

Cemil Meriç’in sözüne atıfta bulunan Cadde News Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, “Basın hür tefekkürün kalesidir der Cemil Meriç. Yerel basın da, özgür basının kalesi konumunda. Çünkü 1980 sonrası, basında meydana gelen holdingleşme eğilimi, Gazeteleri, gazetecilik yapma hedefinden ziyade, Patronunun çıkarı uğruna yayıncılık yapan organlara dönüştürmüştür. Cadde News Gazetesi olarak, 4 yıl önce çıktığımız bu yolda, Sadece gazetecilik yapmayı hedef edindik. Özgürlüğümüzden taviz vermedik. Hakikatten yana çizgimizden asla vazgeçmedik! Zor zamanlar yaşadık. Dar yollardan geçtik. Ancak ilke ve hedeflerimizden, Sizlerin de desteğiyle, Asla taviz vermedik” dedi.

4. Yılını kutladığını dile getiren Cadde News Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, “Dört yıl önce Usta Gazeteci Teoman Devrim ile çıktığımız bu yolda Cadde News Gazetesi 4. Yılını doldurdu. Yeni yüzü ile bugün sizlerin karşısındayız. Cadde News Gazetesi olarak, çağa uygun bir şekilde gerek yazılı basın alanında, Gerekse dijital mecralarda sizlerle buluşmaya devam edeceğiz. Cadde News Gazetesi olarak kadromuzu genişleterek İstanbul’un 39 ilçesine ve önümüzdeki yıllarda da tüm Türkiye’ye hitap etmek için çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullanan Halit Soytürk, şöyle devam etti.

Halit Soytürk, “Gazetemizin 4. yıl etkinliğini şereflendiren ünlü yönetmen Müfit Can Saçıntı’ya, genç yetenek Öykü Ülkü’ye, gazetemizin bugünlere gelmesinde desteklerini esirgemeyen tüm Sponsorlarımıza ve gecemizde bizleri yalnız bırakmayan tüm okurlarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Cadde News Gazetesinin yeni yüzünün hazırlanmasında emeği olanlara şükranlarını dile getiren Halit Soytürk, “Gazetemizin 4. Yıl etkinliğinde desteklerini esirgemeyen ve gazetemizin yeni yüzünü ortaya çıkaran Antibiyotik Ajans ekibine de şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Gazetemize desteklerini esirgemeyen Sponsorlarımıza teşekkür eden Gazetemiz Genel Yayın yönetmeni Halit Soytürk, “(YENİAD) Genel Başkanı Selman Esmerer, İmza Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir, FSM Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gür, Antibiyotik Kreatif Reklam Ajans Başkanı Muhammet Gürlü, Bir Web Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Soran, Kaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kaya, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, Bolat TUR Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bolat, Yayla Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yayla, ERMA Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güneş, UPEK Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Reisoğlu, Paprika Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Soytürk, ve Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye teşekkür ederim” dedi.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk’ün konuşmasından sonra Cadde News Gazetemize kurulduğu günden bugüne kadar maddi manevi destek esirgemeyenlere plaketleri taktim edildi.

YAŞAR ÖZKAN, “CESURCA YAZA BİLEN TÜM BASIN MENSUPLARINA SELAM OLSUN”

Gecenin Sponsorlarından İYİ Parti İstanbul İL Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan’ın plaketini İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk verirken Van’daki yaşanan çığ felaketinde ölenlere başsağlığı dileyen İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, “Cadde News ekibini tebrik ediyorum. Şuna inanıyorum ki muhasır medeniyetlere ulaşmak için en çok ihtiyacımız olan kurumlardan biri özgür basın. Gördüklerini bildiklerini cesurca yaza bilen tüm basın mensuplarına selam olsun. biz İYİ Parti olarak tüm yerel basım mensuplarının yanındayız” ifadelerini kullandı.

BÜLENT REİSOĞLU, “YEREL GAZETECİLİĞİN BAŞARILI ÖRNEKLERİNDEN BİRİ”

UPEK, Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Yön. Kur. Bşk. Bülent Reisoğlu’nun plaketini Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Fetullah Bülbül verirken, UPEK Başkanı Bülent Reisoğlu, şunları dile getirdi. Bülent Reisoğlu, “yerel gazeteciliğin başarılı örneklerinden biri Cadde News Gazetesi. Cadde News Gazetesinin çalışmalarını yakından takip ediyorum, bize de bu plaketi layık gördükleri için teşekkür ederim çalışmalarında tüm ekibe başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

FETULLAH BÜLBÜL, “FEDAKÂRLIKLA YAPTIĞINA ŞAHİDİZ”

Gazetemizi yakından takip ettiğini dile getiren Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Fetullah Bülbül, “Halit Beyi uzun zamandır tanıdığımız bir ağabeyimiz, haklı bir mücadeleyi, özgür bir çerçevede herkese eşit bir mesafede fedakarlıkla yaptığına şahidiz. Cadde News ailesini tebrik ediyorum ve nice dört yıllara ulaşmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

HAKAN ÇİL, “AZMİNİ SANCAKTEPE VE ÇEVRE İLÇELERDE DE GÖRÜYORUM”

Cadde News Gazetesini 4. Yıl etkinliğini yapıldığı ilçe olan Sancaktepe Belediye Başkanını Av. Şeyma Döğücü’nün plaketini Sancaktepe Kent Konsey Başkanı Hakan Çil’e Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Mustafa Tuğrul Aksoy, taktim ederken Sancaktepe Kent konsey Başkanı Hakan Çil, şunları dile getirdi. Hakan Çil, “bu ödülü sayın belediye başkanım Av. Şeyma Döğücü adına alıyorum. Basın çok önemli, doğru haberin özüdür. Ben Halit beyin azmini Sancaktepe ve çevre ilçelerde de görüyorum, kendisine ve ekibine başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA TUĞRUL AKSOY, “DOĞRU, DÜRÜST, HAKKANİYETLİ YAYINLARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”

Sancaktepe Belediye Başkanını Av. Şeyma Döğücü’nün plaketini Sancaktepe Kent konsey Başkanı Hakan Çil’e taktim eden Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Mustafa Tuğrul Aksoy, “Cadde News Gazetesinin bugüne kadarki yapmış olduğu doğru dürüst hakkaniyetli yayınlarından dolayı tebrik ediyorum. Bu gece bizleri bir araya getirdiği içinde Cadde News ekibine teşekkür ediyorum. Yayın hayatın da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ABDULKADİR ASLAN, “İYİYİ SAVUNACAKLARINA İNANIYORUM”

Sesiyle tüm salonun takdirini toplayan genç yetenek İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencisi Öykü Ülkü’nün plaketini taktim eden Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Aslan, “Cadde News Gazetesinin çalışanlarını ve Halit beyi buradan tebrik ediyorum. Hayırlı işler yapmalarını doğruyu hakkı güzeli iyiyi savunacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

AV. ALEV SEZEN, “YEREL GAZETENİN ÖNEMİ BÜYÜK”

Saadet Partisi GİK Üyesi Av. Alev Sezen, Cadde News Gazetemizin Yazarı Arşiv ve tarihçi Savaş Songur’un plaketini verirken şunları dile getirdi. Av Alev Sezen, “Yerel gazetenin ne kadar önemli olduğunu hep birlikte görüyoruz. Arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışıyorlar başarılar diliyorum hayırlara vesile olmasını temenni ederim” ifadelerini kollandı.

SAVAŞ SONGUR, “GAZETELER MİLLETİN HAFIZASIDIR”

Gazetemiz köşe yazarı Arşiv ve Tarihçi Savaş Songur, “gazeteler milletin hafızasıdır. Eski gazetelerin manşetlerini slaytlarını izledik. Hafızaları ve bilgileri tazeledik. Bu gecede bizi bir araya getiren Cadde News Gazetesine nice yıllara ulaşmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

HİLMİ YAZICI, “KIZILAY’IN YANINDA OLDU”

Antibiyotik Kreatif Reklam Ajans Başkanı Muhammet Gürlü’nün plaketini veren Sancaktepe Kızılay Şube Başkanı Hilmi Yazıcı, Sancaktepe de Kök Hücre ve Kan Bağışı için gösterilen iliğiye teşekkür ediyorum. Cadde News Gazetesi har zaman Kızılay’ın yanında oldu ve kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MUHAMMET GÜRLÜ, “BİZİM İÇİN SIRADAN BİR GAZETE DEĞİL”

Antibiyotik Kreatif Reklam Ajans Başkanı Muhammet Gürlü, “Cadde News bizim için sıradan bir gazete değil. İşi iyi yapmanın aşkıyla çalışan bir gazete. Bu bağlam da başta Genel Yayın Yönetmeni Sayın Halit Soytürk’e güzel çalışmalar içerisinde olduk. Cadde News Gazetesini tüm İstanbul da hizmet verecek olmasından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİLAL AY, “GAZETECİLİK MEŞAKKATLİ BİR MESLEK”

İmza Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir’in plaketini veren Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, “Gazetecilik meşakkatli bir meslek. aşk ister, sevgi ister, emek ister, gayret ister ve hepsinden önemlisi fedakarlık ister. Yerel gazetecilik bundan daha da zor. Hele de bir yere yaslanmıyorsanız, eğrilmeden bükülmeden adil haber yapmak zorundaysanız çok daha zor. Bizler Halit beyin ilk günden bugüne gördük ve 4. Yılını kutluyor ilk günden bu güne hakkaniyetli haber yaptığına, her yere yetişmeye gayret ettiğine, zorluklar karşısında yılmadan imkansızlıklar karısında pes etmeden bir mücadele ortaya koyduğuna şahidiz. Bugün 4. Yılını kutladığımız Cadde News Gazetesini İnşallah nice yıllarını kutlamak nasip olsun” ifadelerini kullandı.

Yayla Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yayla’nın plaketini Gazetemiz Genel Yayın yönetmeni Halit Soytürk, Ramazan Gür, FSM Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gür’ün plaketini Sancaktepe Belediyesi Muhtarlar Müdürü İsmail Güneş, Öykü Ülkünün Plaketini Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Aslan, Paprika Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Soytürk’ün plaketini Sancaktepe İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Murat Şit, Yeni Bir Dünya Sanayici ve İş Adamları Derneği (YENİAD) Genel Başkanı Selman Esmerer’in plaketi Gazetemiz Genel Yayın yönetmeni Halit Soytürk, vekâleten Temiz Toplum Derneği Genel Başkan Yardımcısı Murat Baş’a verirken Müfit can saçıntını ödülünü İstanbul Medya Yayın Grubu Yön. Kur. Bşk. Adil Koçalan, Etraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zafer Yılmaz, Haberexpress Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serkan Süslü, Bizim Bölge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ümit Şener, İşte Vizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Muhterem Yüksel, Cansu TV Genel Yayın Yönetmeni Cihan Güney, CRR Medya A.Ş. Yön. Kur. Bşk. Yunus Ayabakan, Flaş Haber Durmuş Acar ile birlikte verildi.

GECEMİZDE BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN DEĞERLİ DOSTLARIM

Ünlü Yönetmen Müfit Can Sanatçı, Genç Sanatçı Öykü Ülkü, Saadet Partisi GİK Üyesi Alev Sezen, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Aslan, İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk ve yönetimi, Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı M. Tuğrul Aksoy ve Yönetimi, Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Fetullah Bülbül ve Yönetimi, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz ve yönetimi, Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Yunus Başer ve Yönetimi, İYİ Parti Sultanbeyli İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Aslan, Sancaktepe İlçe Yazı İşleri Şefi Sebahattin aydın, Sancaktepe Kaymakamlık Basın Sorumlu Mevlüt Kermet, Sancaktepe İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Murat Şit, Sancaktepe Belediyesi Muhtarlar Müdürü İsmail Güneş, Kızılay Sancaktepe Şube Başkanı Hilmi Yazıcı, Sancaktepe Kent Konseyi Başkanı Hakan Çil, Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay ve Yönetimi, Anadolu Gençlik Derneği Sancaktepe Şube Başkanı Fatih Kahrimanoğlu ve Yönetimi, Sancaktepe Esnaf Sanatkarlar Dernek Başkanı Mustafa Kocagöz ve yönetimi, UPEK, Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Yön. Kur. Bşk. Bülent Reisoğlu, Ordu Gürgentepe Dernekler Federasyon Başkanı Ahmet Ataç, İstanbul Gölköy’lüler Üretim, Yatırım ve Kültür Araştırmaları Dernek Başkanı Muharrem Dalkıç ve yönetimi, Güvenç Abdal Derneği Genel Sekreteri Mehmet Çoban, Ordu Gürgentepe Akören Dernek Başkanı Ali Soylu, Atatürk Mahallesi Muhtarı Cennet Taçyıldız, ve Meclis Mahallesi Muhtarı Hasan Ağtepe, İYİ parti Sancaktepe İlçe Başkan Adayı Bora Yörükoğlu, İstanbul Medya Yayın Grubu Yön. Kur. Bşk. Adil Koçalan Etraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zafer Yılmaz, Haberexpress Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serkan Süslü, Bizim Bölge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ümit Şener, İşte Vizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Muhterem Yüksel, Cansu TV Genel Yayın Yönetmeni Cihan Güney, CRR Medya A.Ş. Yön. Kur. Bşk. Yunus Ayabakan, Sancaktepe News Gazetesi Köşe Yazarı Muharrem Yalçın, ve Cadde News Gazetesi Köşe Yazarı Arşivci Savaş Songur, Ordu Mesudiye Gazetesi İstanbul Sorumlusu Namık Kemal Tunçer ve Çok sayı da gazetemizin okurları katıldı

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.