Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Çabuk iyileş olur mu? Seni çok seviyorum canım

Çabuk iyileş olur mu? Seni çok seviyorum canım
29 Mayıs 2020 21:16 | Son Güncellenme: 29 Mayıs 2020 22:44
548

AHA.Haberin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alptekin Dașargöl’ün Covid 19 testi Pozitif çıktı çalıştığı iş yerinde rahatsızlanarak grip ve nezle şikayetiyle gittiği hastenede kanın ‘da pozitif çıktı. Bunun üzerine Dașargöl doktora baş vurdu yapılan muane sonucunda koronavirüs hastası olduğunu öğrendi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınan Dașargöl sevenlerin’ den dua etmelerini istedi.
Alptekin Dașargöl ün eşi Nurcan Dașargöl sosyal medya üzerinde sevenlerine seslenerek dualarınızı bekliyorum diye yazdı.Nurcan hanım birde not düştü Çabuk iyileş olur mu? Seni çok seviyorum canımmmm.” diye yazdı.

Uzun süredir dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınıyla mücadele devam ederken,

Haberin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alptekin Dașaralgöl’ün eşi Nurcan Hanım, koronavirüs salgınına yakalandıklarını kendi facebook hesabından paylaşarak şu sözleri ekledi,
“Bugün eşimle beraber yaptırdığımız corona testimiz sonucunda maalesef ikimizinki de pozitif çıktı. Eşim benden daha ağır olduğu için onu hastaneye yatırdık ve bir yanım eksik bir şekilde eve gidiyorum. Rabbim hiç kimseyi sevdikleriyle bu şekilde sınamasın. Hayat arkadaşım, can yoldaşım seni şimdiden özledim bile. Çabuk iyileş olur mu? Seni çok seviyorum canımmmm.”

Bu konuyla birlikte yerel habercilerin çektiği sıkıntılar da bir kez daha göz önüne serilmiş oldu. Çoğu yerel gazeteci kendi mesleklerini bırakıp başka sektörlerde iş aramaya yönelerek büyük mücadeleler veriyor.

Yerel gazetecilerden İşte Vizyon Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muhterem Yüksel’in de geçtiğimiz günlerde Covid 19 testi pozitif çıkmıştı. Değerli meslektaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bugün Telefonla aradığım meslektaşım Alptekin Dașargöl yüksek ateşle hasteneye baş vurdum doktorların bana söylediği geç kalmışsın diyen Dașargöl eşim ayakta tedavi altına alındı ben yatıyorum dedi, birde tavsiyede bulundu sakın dışarı çıkmayın çıkmak isteyen olursa’da kendilerini izole etsinler bu koronavirüs salgını Covid-19 denilen büyük bir illet sürekli dudaklarım kuruyor gözlerim yanıyor zaten hastalığın göz ve burundan geldiğini söyledi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.