Dolar 32,5073
Euro 34,8805
Altın 2.431,79
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Kasım Ayında Düzenlenecek Binance Blockchain Week 2023 İstanbul’un Etkinlik Programı Açıklandı

Kasım Ayında Düzenlenecek Binance Blockchain Week 2023 İstanbul’un Etkinlik Programı Açıklandı
25 Ekim 2023 20:09
106

HABERMAX.İstanbul, 25 Ekim 2023 – Dünyanın en yüksek işlem hacmine sahip en büyük kripto para borsası ve küresel blockchain ekosisteminin en önemli oyuncusu Binance, 8-9 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan imza niteliğindeki yıllık etkinliği Binance Blockchain Week 2023 İstanbul’un etkinlik programını açıkladı.


Ekosistemin önde gelen isimleri, sektör liderleri, politika yapıcılar, yatırımcılar ve girişimciler iki gün boyunca Divan Kuruçeşme’deki Ana Sahne’de Binance Blockchain Week İstanbul için bir araya gelecekler. Birbirinden değerli bu isimler, sıradaki bir milyar Web3 kullanıcısına ulaşmak için blockchain ve kriptonun geniş kitlelere ulaşarak benimsenmesine yönelik görüş ve vizyonlarını katılımcılarla paylaşacaklar.

Panellerin ve konuşmacıların ayrıntılı listesini Binance Blockchain Week web sitesinden inceleyebilir; oturumlara dair detaylara ise aşağıda göz atabilirsiniz.

8 Kasım Çarşamba – Sabah Programı Özeti

Sabah oturumları etkinliğe özel bir girişle başlayacak ve ardından Türkiye’nin Web3 için neden ideal bir ev sahibi olduğunu anlatan açılış konuşmasıyla devam edecek. Ayrıca yerel girişimlerin küresel kripto para piyasalarındaki rolünün yanı sıra bir sonraki milyar kullanıcının nasıl ekosisteme dahil edilebileceği konusuna değinilecek. Türkiye’nin kripto paranın benimsenmesi ve Web3 hizmetlerinin geliştirilmesinde önemli bir oyuncu olmasının yanı sıra DeFi’nin büyüme olasılıklarını da ele alarak öğleden önceki oturumlar sonlandırılacak.

8 Kasım Çarşamba – Öğleden Sonra Programı Özeti

Öğle yemeği arasından sonra kripto altyapısına ve klasik blockchain trilemmasına yönelik yeni bir bakış açısı ele alınacak. Bunu Web3 ışığında marka etkileşimi üzerine derin bir sohbet ve Asya’da artan stablecoin benimsenmesi üzerine bir oturum izleyecek. Günü tamamlayacak diğer paneller ise insani yardım için kripto kullanımı ve kalıcı kripto piyasası döngüleri etrafında şekillenecek.

9 Kasım Perşembe – Sabah Programı Özeti

İkinci gün Binance CMO’su Rachel Conlan’ın özel mesajıyla açılacak ve ardından Web3 tabanlı sosyal topluluklar üzerine bir panel ile Binance Blockchain Week İstanbul maratonunun son günü başlayacak. Ardından DeFi’de verimli kullanıcı deneyimleri ile Web3 gelişmelerini ve trendlerini keşfetmeye devam ederken; katılımcılar sektör öncülerinin Web3 evreninde oyunların rolü, Web3 projeleri için başarı ölçütleri ve VC’ler ile kurumsal yatırımcıların piyasa döngüleri hakkındaki düşüncelerini dinleyecekler.

9 Kasım Perşembe – Öğleden Sonra Program Özeti

Etkinliğin son gününde BNB Chain’in kripto kullanıcı deneyimleri üzerindeki etkisinin yanı sıra Metaverse’deki kültürel ve teknolojik uyumuna odaklandıktan sonra geleneksel finanstan blockchain’e geçiş derinlemesine ele alınacak. Günün geri kalanında blockchain eğitiminin etkinliği ve erişimini artırma çabaları ile küresel düzenleyici ortamın son durumu masaya yatırılacak.

8-9 Kasım 2023 tarihlerinde Divan Kuruçeşme’de düzenlenecek Binance Blockchain Week İstanbul’da görüşmek üzere.

Önemli Not: Etkinliğe katılacak olan basın mensuplarının aşağıdaki bağlantı linki üzerinden kayıt işlemlerini tamamlaması önemle rica olunur. Kayıt formu doldurmayan katılımcılar organizasyona giriş yapamayacaktır.

https://www.binanceblockchainweek.com/7gam1?rt=OmTCtaKWKUGeKRt0fhdFvw&RefId=Media+Link

İstanbul’daki yaklaşan konferans, geçen yıl Dubai ve Paris’te gerçekleştirilen Binance Blockchain Haftası’nın büyük başarısını takip ediyor. Konferansla ilgili daha fazla bilgi ve güncellemeler için Binance’ı takip edebilirsiniz. Sponsorluk ve işbirliği fırsatları için ise binanceblockchainweek@binance.com adresinden etkinlik ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Binance Hakkında

Binance, hacim açısından dünyanın en büyük dijital varlık borsasını da içeren finansal ürün yelpazesi ile dünyanın lider blockchain ekosistemi ve kripto para altyapısı sağlayıcısıdır. Binance platformu kendini paranın özgürlüğünü artırmaya adamıştır ve alım-satım ve finans, eğitim, veri ve araştırma, sosyal fayda, yatırım ve kuluçka, merkeziyetsizlik ve altyapı çözümleri ve daha fazlasını da içeren eşsiz bir kripto ürün ve teklifleri yelpazesine sahiptir. Daha fazla bilgi için https://www.binance.com adresini ziyaret edin.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.