Dolar 32,5509
Euro 34,8779
Altın 2.426,90
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

BAŞKAN YAZICI,” İLÇEMİZDE EN BÜYÜK ÖNCELİĞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM”

BAŞKAN YAZICI,” İLÇEMİZDE EN BÜYÜK ÖNCELİĞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM”
27 Şubat 2023 14:28
202

HABERMAX. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, uzun bir süredir Tuzla’da bulunan sitelerle yüz yüze gerçekleştirdiği toplantılarına yenilerini ekledi. Başkan Yazıcı, Onurkent Sitesi ve Huzur Sitesi sakinleri ile Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde toplantı düzenledi.

Başkan Yazıcı yaptığı açıklamada,” İlçemizin risklerini biliyoruz. Bu nedenle çok uzun süredir devam eden bir kentsel dönüşüm seferberliğimiz var. Birçok site ve konut sahibiyle tam mutabakat sağlayarak çalışmaya başladık” ifadelerini kullandı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, göreve geldiği 2009 yılından itibaren, 1999 Gölcük Depremi öncesinde yapılan veya deprem yönetmeliğine uygun olarak yapılmayan binaların ve sitelerin dönüşümü için seferberlik ilan etmişti. Bu kapsamda Tuzla’da bulunan 1999 Gölcük Depremi öncesi yapılan binalar ve siteler, kentsel dönüşüm çalışmalarına dahil edilerek yenileme çalışmaları devam ediyor. Başkan Yazıcı, 40’ın üzerindeki sitenin kentsel dönüşüm görüşmelerini ise yüz yüze kendisi yürütüyor. Site sakinleri ile anlaşma sağlanması halinde ise ekskavatöre yine kendisi binerek sitelerin kentsel dönüşüm sürecini başlatıyor. Başkan Yazıcı, sitelerle yüz yüze gerçekleştirdiği toplantılarına yenilerini ekledi. Başkan Yazıcı, Onurkent Sitesi ve Huzur Sitesi sakinleri ile Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde toplantı düzenledi.


” İLÇEMİZDE EN BÜYÜK ÖNCELİĞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM”
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” İlçemizde riskli yapı kalmayıncaya kadar en büyük önceliğimiz dün olduğu gibi bugün de kentsel dönüşüm. İlçemizin risklerini biliyoruz. Bu nedenle çok uzun süredir devam eden bir kentsel dönüşüm seferberliğimiz var. Birçok site ve konut sahibiyle tam mutabakat sağlayarak çalışmaya başladık” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.