Dolar 32,5491
Euro 34,7347
Altın 2.492,76
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Başkan Özcan’a Ovadüzü’nde yoğun ilgi

Başkan Özcan’a Ovadüzü’nde yoğun ilgi
29 Kasım 2019 21:32
467

AHA.Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ‘mahalle ziyaretleri’ kapsamında gittiği Ovadüzü’nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

31 Mart seçimlerinin ardından başlattığı ‘mahalle ziyaretlerine’ devam eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün gece de Ovadüzü Mahallesi’ne gitti. Buradaki eski okul binasında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan büyük ilgi gördü. Yüzlerce mahalleli Başkan Tanju Özcan’ı toplantının yapılacağı okulun bahçesinde karşıladı. Başkan Özcan, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, ardından okul binasına girdi.

Mahalle sakinlerine teşekkür etti

Okulu hınca hınç dolduran Ovadüzü sakinlerine hitap eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 31 Mart seçimlerinde tüm Bolu halkı gibi Ovadüzü’nün de kendisine büyük destek verdiğini belirterek, destekleri için teşekkür etti.

Seçimlerden sonra gerek ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri, gerekse belediye işleyişi ve planlamalar nedeniyle yoğun bir süreç geçirdiğini anlatan Belediye Başkan Tanju Özcan, ardından 8 aylık süreçte yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

“Zamlarla boğuşan Bolululara bir nebze destek olmak istedim”

Omuzlarına yüklenen sorumluluğun bilinciyle hareket ettiğini anlatan Özcan, belediyenin mali yapısının, ‘tasarruf tedbirleri’ ile düzlüğe çıkartacaklarını belirtti. Son meclis toplantısında gündeme gelen su zammına ilişkin de mahalle sakinlerini bilgilendiren Özcan, son bir yılda elektriğe yüzde 55’lik zam yapıldığını, güncel zamlarla boğuşan Bolululara bir nebze destek olabilmek adına ‘su zamma karşı çıktığını’ söyledi.

Büyük alkış alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, istek ve taleplerini de dinledi.  Kendisine iletilen tüm talepleri not alan Özcan, konuların çözümü için ilgili başkan yardımcılarına ve müdürlere talimat verdi.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Feridun Yılmaz ve İsa Özcan ile bazı daire müdürleri de hazır bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.