Dolar 32,4056
Euro 34,7989
Altın 2.401,65
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI ATALAR’DAN, BAŞKAN TÜRKMEN’E VERYANSIN…

CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI ATALAR’DAN, BAŞKAN TÜRKMEN’E VERYANSIN…
15 Eylül 2023 10:44 | Son Güncellenme: 16 Eylül 2023 01:53
357

HABERMAX.Üsküdar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği basın toplantısını bu ay da gerçekleştirdi. Toplantı, İlçe merkezindeki parti binasında düzenlendi ve bölgenin önde gelen basın mensupları davet edildi.

Üsküdar, İstanbul’un önemli ilçelerinden biri olma özelliğini taşıyor ve yerel siyaset burada sıkça gündeme geliyor. Son günlerde, Üsküdar’da yaşanan siyasi gelişmeler dikkat çekiyor. Üsküdar CHP İlçe Başkanı İbrahim Çağlar Atalar, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e sert eleştirilerde bulundu.

Atalar, belediye başkanına yönelik eleştirilerini şu şekilde dile getirdi: “Üsküdar halkı, belediye yönetiminden daha fazla şeffaflık ve hizmet bekliyor. Ancak son zamanlarda gördüğümüz uygulamalar, bu beklentilere yanıt vermiyor. İlçemizin sorunlarının çözümü için daha etkili adımlar atılması gerekiyor.”

Bu gelişmelerin Üsküdar’daki yerel siyasi atmosferi nasıl etkileyeceği ve ilerleyen günlerde nasıl bir gelişme göstereceği merakla bekleniyor. Yerel siyasetin nabzını tutmak için gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz

Toplantıda CHP İlçe Başkanı İbrahim Çağlar Atalar, Üsküdar’ın güncel meselelerine ve belediye işleyişine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan, özellikle Üsküdar’ın AKP’li belediye başkanı Av. Hilmi Türkmen’i eleştirerek, iddialarını dile getirdi. CHP meclis üyeleri de toplantıda söz alarak Üsküdar’ın kamu arazileri ve binalarının satışının yandaşlara ayrıcalık sağladığını öne sürdü. Ayrıca, belediye başkanının İlçe sınırları içindeki bu satışları “peşkeş çekmekle” suçladılar.

Üsküdar’ın manevi değeri yüksek olan Aziz Mahmut Hüdai vakfının, belirsiz vakıflara devrini yaparak halkın gönlünde taht kurmuş yatırların dahi kırılandığına dikkat çekildi. Parti temsilcileri, bu durumu özellikle vurgulayarak halkın tepkisini çekmeye çalıştı.

Yavuz Türk Mahallesi’nde bulunan Yeşil Yamaç Sitesi’nin yollarının kesildiği ve bu duruma birilerinin göz yumduğu iddia edildi. CHP yetkilileri, Belediye ve mutahitlerin bu konuyu net bir şekilde açıklığa kavuşturması gerektiğini belirtti.

Başkanlık makamı ve CHP meclis üyeleri, bu gelişmeleri basın aracılığıyla halka duyuracaklarını ve bu konuları yakından takip edeceklerini ifade ettiler. Parti yetkilileri, şeffaf bir yönetim talebiyle Üsküdar’daki gelişmelere dikkat çekmeye devam edeceklerini söyledi

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.