Dolar 32,3400
Euro 34,8369
Altın 2.400,92
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

BAŞKAN EROĞLU: “KURBAN BAĞIŞLARINIZI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRIYORUZ”

BAŞKAN EROĞLU: “KURBAN BAĞIŞLARINIZI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRIYORUZ”
15 Temmuz 2021 15:23
238

AHA.Tokat Belediyesi Aşevi, her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı’nda vatandaşların bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Tokat Belediyesi Aşevi, bağış yapmak isteyen yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam ediyor.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya bu yıl da devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Cumhuriyet Meydanında yer alan Aşevi Kurban Bağış noktasını ziyaret ederek, Kurban bağışında bulundu. Her yıl olduğu gibi bu yılda Aşevi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere kurban paylarını ulaştıracaklarını söyleyen Başkan Eroğlu, kurban kesim alanları ve kurban hisseleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada; “Bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizler de Tokat Belediyesi olarak bayram için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Belediyemiz Aşevi ve Sosyal Market üzerinden hem küçükbaş hem de büyükbaş kurban kesimi yapacağız. Küçükbaş kurban bedelimiz 1200TL, büyükbaş kurban bedelimiz ise 1300TL olarak belirledik. Kurbanlarımızı sizlerden aldığımız vekâletle Allah rızası için keserek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde ulaştırıyoruz. İsteğe bağlı olarak kesilen kurbanlardan 5 kg hayır sahibi vatandaşlarımıza takdim ediyoruz. Veren el ile alan eli buluşturmuş oluyoruz.” dedi.

Kurban kesim alanlarıyla ilgili de açıklama yapan Başkan Eroğlu, Tokat Kurban Hizmetleri komisyonu kararı ile 42 nokta belirlediklerini söyledi.

Başkan Eroğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Şehrimizin 42 noktasında hemşehrilerimiz kurbanlarını steril bir ortamda kesebilecekler. Bunun için gerekli çalışmalarımızı yaptık. Ayrıca belediyemiz mezbahanesi bu konuda vatandaşlarımıza yardımcı olacak. Yine kurban satış alanımızda belediyemiz mezbahane bölgesi olarak belirlendi. Kurban bayramına kadar bu alanımızda kurbanlık satışı yapılacak.

Rabbim yapacağımız ibadetleri kabul etsin. Bizler sizler adına kestiğimiz kurbanları en ihtiyaçlı, en muhtaç evlere, kapılara bırakıyoruz. Bu kurbanlarımızı 4-5 ay içerisinde soğuk hava depolarında muhafaza ederek, bayram sonrasında da dağıtıma devam ediyoruz. Bizlerde yardımsever vatandaşlarımız sayesinde bu güzel vazifeyi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim nice güzel günlerde, bayramlarda buluşmayı nasip etsin.”

Açıklamanın ardından Başkan Eroğlu, Aşevi’ne kurban bağışında bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.