Dolar 32,4854
Euro 34,7086
Altın 2.412,08
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Başkan Bice’den üyelerine bilgilendirme toplantısı

Başkan Bice’den üyelerine bilgilendirme toplantısı
5 Mart 2022 08:36 | Son Güncellenme: 5 Mart 2022 08:39
303

HABERMAX.Zile Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri, üyelerimizin sorunları ve çözüm noktalarını değerlendiren Başkan Bice zaman zaman yapmış olduğu üye ziyaretlerinde, üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda yaşanan sorun ve çözüm önerilerini ele almak amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda; Toplumun yaşadıkları sorunları ve bu sorunların destek ve çözüm arayışları dışında, bireysel ve toplumsal desteğe de gereksinim duymakta olduğunu vurgulayan Av. Murat Kurnaz önem arz eden üç konuya değindi.
  • Ticari İlişkilerde İspat Sorunları,
  • İşçi İşveren İlişkilerinde Sık Karşılaşılan Sorunlar
  • İşçi Açısından İş Akdinin Bildirimsiz Fesih Halleri gibi durumlar,

Toplumların yapıları ve refah düzeyleri değişmekte fakat sorunları ortadan kalkmamaktadır. Ekonomik,

sosyal ya da kültürel farklılıklar toplumları ve sorunlarını da farklılaştırmakta, ancak bu sorunları yok edememektedir. Diye ifade eden Av. Kurnaz hazırlamış bulunduğu sunumunun ardından soru cevapla bilgilendirme toplantısı son buldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.