Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Başak Demirtaş’a yönelik iğrenç paylaşımda bulunan şahsa büyük tepki!

Başak Demirtaş’a yönelik iğrenç paylaşımda bulunan şahsa büyük tepki!
14 Haziran 2020 11:45 | Son Güncellenme: 14 Haziran 2020 12:43
1.068

AHA.Ünlü sanatçı Ferhat Tunç son günlerde yaşanan sosyal medya üzerinde kadınlara yönelik hakaret ve şiddette karşı sesini yükseltti.

Tunç Geçtiğimiz günlerde HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’a yönelik iğrenç paylaşımda bulunan alçağın bulunup yargılanmasını bekleyeceğiz. Başak hanımla ilgili yapılan o iğrenç paylaşımı burada tekrar tekrar göstermek yerine, İsmi ve cisimi sosyal medyada dolaşan o iğrenç yaratığın teşhir edilmesi en doğrusudur. Bu iğrenç saldırı Başak Demirtaş şahsında tüm kadınlara, kadın kimliğine yapılmıştır. Bu ahlaksızlığın ilk olmadığı ve son olmayacağını da biliyoruz. Ancak verilecek tepkinin büyüklüğü önemlidir. Siyasi görüş, din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın bu alçaklığa en sert tepki verilmelidir. Hiç bir kadın böylesine alçakça bir saldırıya maruz kalmamalıdır.

#BaşakDemirtaşSeninleyiz

Sosyal medyada kendini Vedat Muti olarak tanıtan şahıs Vedat Yazıcı yaptığı paylaşımda her kesimden tepki aldı sahte hesap ile kadınlara ağır hakaretler içeren sözler paylaşan Vedat Yazıcı Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’a yaptığı bu sözler tartışma konusu oldu sahte trol yaptığı paylaşımda şöyle yazdı Selo içerde karısı dışarda yanıyor ateşini söndürmek lazım#selahattindemirtaș diye yazdı bu iğrenç paylaşımı yapan Vedat Muti (Yazıcı)

Adalet Bakanı: Başak Demirtaş’a yönelik çirkin paylaşımı kınıyorum, hukuk gereğini yapacaktır Bakan Gül Başak Demirtaş’a yönelik iğrenç paylaşımda bulunan alçağın bulunup yargılanmasını bekleyeceğiz.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş‘ın eşi Başak Demirtaş‘a yönelik cinsiyetçi paylaşımı kınadığını belirtti.

Bakan Gül sosyal medya hesabından, “Başak Demirtaş’a yönelik  çirkin paylaşımı kınıyor, bu ahlaksız ve tahkir edici eylemi en ağır şekilde lanetliyorum. Bir insanın onuru, iffet ve haysiyeti her şeyin üzerindedir. Hukuk, bu terbiyesiz ve provokatif sözlere karşı gereğini yapacaktır.” paylaşımında bulundu.

Son dakika: Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş‘ın eşi Başak Demirtaş‘a yönelik cinsiyetçi paylaşımda bulunan kişi için gözaltı kararı verildiğini duyurdu. 

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.