Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Büyükşehir’den mobil bayram konserleri

Büyükşehir’den mobil bayram konserleri
14 Mayıs 2021 11:54
250

AHA.Antalya Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma nedeniyle bayramı evlerinde geçiren vatandaşlara moral vermek amacıyla Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde mobil konserler düzenledi. Antalyalılar, bayram coşkusuna evlerinden ortak oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, tam kapanma döneminde vatandaşlara moral vermek, Ramazan Bayramı coşkusunu evlere taşımak için mobil etkinlikler gerçekleştiriyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası (ABBO) ve yerel sanatçılar, bayramın ilk gününde Konyaaltı ve Kepez ilçelerinde mobil etkinlik araçları ile cadde ve sokaklarda şarkılar ve marşlar seslendirerek, Antalyalılara bayram coşkusu yaşattı.

CADDELERDE BAYRAM KEYFİ

Rengarenk süslenen Vosvos arabalarının eşlik ettiği mobil etkinliklerde yerel tiyatro sanatçıları ve animasyon ekiplerinden oluşturulan gruplar da yer aldı. Vatandaşlar, evlerinin pencere, balkon ve bahçelerinden etkinliklere alkışlarla katılarak, bayram keyfi yaşadı. Büyükşehir Belediyesi, ‘Bayram Neşesi Özel Programı’ adı altında online etkinlikler de düzenliyor. Bu kapsamda bayramın ilk günü İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı TSM İcra Heyeti online bir konser verdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.