Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Av. Ayşen Muştu, Çekmeköy’deki İmar Sorununa Müdahale Ediyor: ‘Halkın Yanında, Hukukun Sesini Yükseltiyoruz!

Av. Ayşen Muştu, Çekmeköy’deki İmar Sorununa Müdahale Ediyor: ‘Halkın Yanında, Hukukun Sesini Yükseltiyoruz!
21 Mart 2024 13:24
145

HABERMAX. Cumhuriyet Halk Partisi üyesi ve Belediye Başkan aday adayı olan Av. Ayşen Muştu, Çekmeköy ilçesindeki Güngören Mahallesi sakinlerinin karşılaştığı imar sıkıntısına çözüm bulmak için aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Güngören Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların imar sorunlarına duyarlılık gösteren Muştu, hukuki mücadelede destek olmak amacıyla sahada aktif rol alıyor.

Muştu’nun Güngören Mahallesi sakinlerine destek vermek adına yaptığı açıklamada, “Çekmeköy’de imar sorunu yaşayan vatandaşlarımızın hukuk mücadelesinin yanında olacağım. Bu durum sadece bireyleri değil, aynı zamanda kamuyu da ilgilendiren bir konudur. Halkın yanında, hukukun sesini yükseltiyoruz” ifadelerine yer verdi.

İmar sorununun mahalle sakinlerini olumsuz etkilediğini belirten Muştu, sorunun çözümü için gerekli adımların atılması gerektiğini vurguladı. Vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve hak ettikleri yaşam standartlarına kavuşmalarını sağlamak için mücadele ettiklerini dile getiren Muştu, imar sorununun giderilmesi için hukuki süreçte aktif rol alacaklarını belirtti.

Çekmeköy ilçesindeki Güngören Mahallesi’nde yaşanan imar sorunuyla ilgili olarak Av. Ayşen Muştu’nun gösterdiği hassasiyet, halkın sorunlarına duyarlılıkla yaklaşan bir siyaset anlayışının temsilcisi olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

Muştu’nun bu tutumu, Çekmeköy sakinlerinin yaşadığı sorunlara çözüm bulma ve adaletin sağlanması adına umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.