Dolar 32,2162
Euro 34,7622
Altın 2.445,92
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 22°C

İYİ Parti Genel Kurulu Üyesi Dursun Çolak, “Madenler Meydanı bana göre siyasi bir çekişmedir

İYİ Parti Genel Kurulu Üyesi Dursun Çolak, “Madenler Meydanı bana göre siyasi bir çekişmedir
18 Eylül 2020 19:44 | Son Güncellenme: 19 Eylül 2020 11:30
700

AHA.İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Çolak habermax.net haber sitesine özel açıklamalarda bulundu. Çekmeköy ve Ümraniye İYİ Parti ilçe başkanlarının birlikte tertiplediği Muharrem ayı dolayısıyla Madenler Meydanı’nda halka aşure çorbası ikram etti.

İYİ Parti Genel Kurulu Üyesi Dursun Çolak habermax.net haber sitesine özel açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki hafta Ankara’da Genel Kurul’un olduğunu ve tekrar aday olacağını söyleyen GİK üyesi Dursun Çolak konuşmasında, “Bugün de bizim Çekmeköy ve Ümraniye ilçelerimizin Muharrem ayına kutsalımızı yad etmek, sürekli gündemde tutmak adına yapmış oldukları aşure programına misafir olduk. Bu programda bizim 39 ilçe teşkilatlarımızda Türkiye genelinde Muharrem ayı coşkulu kutsallarımızı hatırlayarak bazı üzüntülü olayları yad ederek aşure programlarını kutluyoruz. Emeği geçen tüm teşkilattaki arkadaşlara şahsım adına çok teşekkür ederim. Bu kutsallara her daim İyi Parti sahip çıkacaktır. Bu siyaset malzemesi değildir. Bir Türk olarak bir Türk milliyetçisi olarak ve Türk vatandaşı olarak dinimizin kutsal olan bu güzelliklerini yad etmek, Hz Hüseyin’i bu şekilde anmak, yaşadıkları sıkıntıları bir nebze de olsa hissetmek biz Müslüman kullarının içindeki farzdır bana göre. Ve görevidir biz de bu görevi teşkilatımızla birlikte yerine getiriyoruz.” dedi.


Çekmeköy ve Ümraniye Belediyeleri Madenler Meydanı olaylı:” Beltur buraya durmaz”

İYİ Parti Genel Kurulu Üyesi Dursun Çolak, “Madenler Meydanı bana göre siyasi bir çekişmedir. Bu siyasi çekişme sürecinde İstanbul’un 24 ilçesinde AKP’li Belediyeler hizmetini veriyor. İBB’nin Cumhuriyet Halk Partisi yani millet ittifakı Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun hizmet veriyor olması tabiî ki bunların geçmişteki yapmış oldukları Büyükşehir hizmetlerinde vakıflara yönelik baskıcı çalışmayla İstanbulluyu sömürmesi, millet ittifakı adayının gelmesiyle son buldu. Tabiî ki doğal olarak bunun bedelini yerel belediyecilikte karşımıza set olarak çıkartıyorlar. Belediye adayımız olan Sayın İmamoğlu’na sıkıntı yaratıyorlar. Büyükşehir çoğunluğun avantajlarını kullanıyorlar, yapılması gereken hizmetleri engelliyorlar. Aslında bunların yaptıklarıyla İmamoğlu zarar görmüyor, 16 milyon İstanbullu görüyor o yüzden bizim amacımız bu çekişmelere son vermek, İstanbulluya hizmetleri taşıma gayretinde olmaktır.” dedi.

“Şarkıcı Halil Sezai’nin Tuzla’da yaşlı bir adama vurma olayı bence ayıptır”

İYİ Parti Genel Kurulu Üyesi Dursun Çolak, Tuzla’da yaşlı bir adama vuran sözde sanatçı denilen şahsı kınıyoruz, dedi.Çolak konuşmasında,”Biz Türküz biz Türk milliyetçisiyiz bu ülkede ezan susmayacak, bayrak inmeyecek ve bu ülkenin bağımsızlığını kimse bölemeyecek. Ezandan rahatsız olanlar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilkelerine, Atatürk inkılâplarına ve ilkelerine riayet etmeyen sahiplenmeyen bu kişiler, bunu söyleme hakkına sahip değildir. Bu ülkenin yüzde 99’u mutedil muhafazakar bir kesimi temsil ediyor. Bizim ezanımız Hz. Adem’in doğuşundan başlayıp bugüne kadar gelen süreçte bizi namaza davet eden kutsalımızdır. Ezan okuyan bir vatandaşımız böyle hunharca darp edilmez, kelimeyi şahadet getiren bir vatandaşımız darp edilemez. Buna sebep olan kişiler tamamıyle ırkçı bir tavır sergileyip, dini insanlara karşı dini tavırlara karşı davranış sergileyen kişilerdir. Halka mal olmuş bir sanatçının özellikle bunu yapması bizim tamamıyla tasvip etmediğimiz bir davranıştır. Kınıyoruz, hukukun da gereğini yapacağına inanıyoruz. Savcılarımız gereken işlemleri yapacaklardır. Eğer hukuk bunu cezalandırmasa da sanatçı kimliğine halkın koyacağı tavır, onun sanat camiasındaki düşeceği pozisyon onu zaten cezalandıracaktır. Zaten vicdanen de cezasını çekecektir.” dedi.Son olarak ne mesaj vermek istersiniz?

“Ben buradan Çekmeköy ilçemizden tüm İstanbul ve tüm Türkiye’ye diyorum ki: Demokratik parlamenter sisteme geçmek için genel başkan Sayın Meral Akşener hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapmak istiyoruz. Atatürk ilkelerine bağlı tam bir siyaset kadını, tam ve örf ve adetlerine bağlı bir Türk kadını, Türkiye’ye çok iyi şeyler getirecek. Türkiye’ye sevgiyi, hukuku, adaleti seçecek bir düzen getirecek. Genel başkanımızın cumhurbaşkanlığı süreci bu ülkede adalet yeniden tesir edecek. Bu ülkede yeniden ekonomi canlanacak, yeniden eğitim düzelecek. Bu yüzden tüm komu oyuna habermax.net vasıtasıyla sayın genel başkanımız Meral Hanım’ı, İyi Parti’yi desteklemeleri, ülkemiz üzerine kurulan korku imparatorluğunu dağıtmayı ve özgür iradeyle her vatandaşın hakkını arayabilecek bir yaşam hakkının elde edilebilmesini, bunun için bize destek verilmesini sizin vasatınızla kamu oyundan rica ediyorum.”

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.