Dolar 32,5304
Euro 34,9545
Altın 2.440,12
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Orhan Çerkez’in kızı Mehtap Çerkez’in düğününe çok sayıda siyasetçi katıldı

Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Orhan Çerkez’in kızı Mehtap Çerkez’in düğününe çok sayıda siyasetçi katıldı
5 Kasım 2022 19:01 | Son Güncellenme: 5 Kasım 2022 23:38
1.148

HABERMAX.Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Orhan Çerkez’in Kızı Mehtap Çerkez hayatını. Hakan Uçar ile birleştirdi. Çerkez ailesinin Bu mutlu gününde siyasi ve bürokrasiden dostları ve İstanbul’daki Ardahan, Iğdır, Kars ve Ardahanlı hemşehrileri yalnız bırakmadı

Nikahı, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kıydı. İlgezdi, evlilik cüzdanını takdim etmesi için eski siyasetçi ekonomist Esfender Korkmaz’a verdi.

Ataşehir’de bulunan Novada Nikah Salonunda dünya evine giren Mehtap Çerkez ve Hakan Uçar’ín nikahını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kıydı. Başkan İlgezdi, ‘Her insanın hayatta en insanın olduğu anlar vardır. Her ailenin en heyecanlı günleri vardır. Biz Belediye Başkan yardımcımız sevgili Orhan Çerkez ve çok sevilen iki ailesinin en mutlu günlerine tanıklık ediyoruz. İnsanlar sevincini de üzüntüsünü de dostlarıyla paylaşmak ister. Allah genç çiftimize mutluluklar versin. Sesimizi değil, sevgimizi yükselteceğiz ve tüm zorlukların üstesinden geleceksiniz. Sizler için duamız rabbimizden vatanına bağlı evlat nasip etmesidir” diye konuştu.

CHP’li eski milletvekili Esfender Korkmaz. Evlilik cüzdanını gelin ve damada vererek genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah töreninin ardından ilk danslarını davetlilerin heyecanlı bakışları arasında eden genç çift, düğün pastasını da alkışlar eşliğinde kesti.

Baba Orhan Çerkez kız evlendirmek biraz burukluk yaşatsa’da bir babanın en. Mutlu anı kızının evinde gelinlik ve duvaklı çıkmasıdır diyerekten duygularını dile getirdi.

Kızını evlendiren Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Orhan Çerkez ‘Evlatlarımızın davetine iştirak edip en mutlu günlerinde yanında olan misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni evli çiftin evlilik cüzdanını veren. Korkmaz her iki aileye mutluluklar diledi. Damadın Adıyamanlı olması sebebiyle Korkmaz Adıyaman deyince mutlu oluyorum ne güzell’ki Ardahanlı bir ailenin kızı Adıyamanlı bir ailenin oğluyla hayatını birleştirdi hayırlı olsun diyerek evlilik cüzdanını çifte takdim etti.

Nikah şahitliğini CHP Genel Başkan yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi’nin yanı sıra. CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, Kocaeli il Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Eski CHP milletvekilleri Esfender Korkmaz, Ataşehir CHP ilçe Başkanı Celal Yalçın, siyasetçi Mehmet Teyfik Göksu yaptı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.