HABERMAX. Anadolu Efes, sinemadan tiyatroya, görsel sanatlardan müzik ve tasarıma 37 yıldır aralıksız olarak kültür-sanata desteğini sürdürüyor. Anadolu Efes’in sanatı yeme-içme ve eğlence mekânlarına taşıdığı projesi “Pub-Up Mavi Sahne”, oyuncu Berkay Ateş’in sunumu ve sürpriz konuklarıyla seyirciyle buluşuyor. Bugüne kadar Türkiye’nin farklı şehirlerinde toplam 19 etkinlikte binlerce izleyiciye özgün bir sanat deneyimi sunan Pub-Up Mavi Sahne, 11 Temmuz Perşembe akşamı üçüncü sezonun son performansıyla Draft Mersin’deydi. Etkinlikte, Berkay Ateş’e oyuncu konukları Olgu Baran Kubilay, Ezgi Çelik ve Tuğçe Altuğ Karaçelik eşlik etti.
Pub-Up Mavi Sahne 3 Yaşında
Üçüncü yılını dolduran Pub-Up Mavi Sahne, oyuncu Berkay Ateş ve ünlü konukları eşliğinde bugüne kadar İstanbul, İzmir, Antalya, Eskişehir, Ankara, Adana, Kars, Denizli, Muğla, Sinop, Van ve Çanakkale gibi Türkiye’nin pek çok kentinde yeme-içme ve eğlence mekânlarında toplam 19 etkinlikte binlerce izleyiciyle buluştu. Sahnede Berkay Ateş’e aralarında Deniz Sipahi, Hande Doğandemir, Ezgi Çelik, Tuğçe Altuğ, Güven Murat Akpınar, Selen Öztürk, Olgu Baran Kubilay, Edip Tepeli, Erdem Doğan, Seda Türkmen, Yağızcan Konyalı, Umut Kurt’un bulunduğu çok sayıda ünlü konuk eşlik etti. Etkinlikler kapsamında toplam 285 şiir seslendirildi. Kendi şiirlerini okuyan izleyicilerle yaklaşık 40 şairin şiirleri seslendirildi.
Draft Mersin’de gerçekleşen üçüncü sezonun son gösteriminde Berkay Ateş, konukları Olgu Baran Kubilay, Ezgi Çelik ve Tuğçe Altuğ ile sahnedeydi. Sanatçılar, okudukları şiirler ve bu şiirler üzerine gerçekleştirdikleri söyleşinin yanı sıra akustik gitar performansıyla izleyicilerin beğenisini topladı.
Anadolu Efes Hakkında:
Anadolu Efes, 1969 yılında İzmir’de başlayan yolculuğunda, insanları hayatın güzel anlarını paylaşmak üzere bir araya getirme misyonu ve Adriyatik’ten Çin’e kadar sektörünün en büyük üreticisi olma vizyonuyla çalışıyor. Barth Report’a göre üretim hacmi bakımından dünyanın en büyük 10’uncu bira şirketi olan Anadolu Efes, sosyal hayatın içinde bir marka olarak operasyonlarının bulunduğu 6 ülkede pazar lideri konumunda bulunuyor. Kurulduğu günden bu yana sektöründe ilkleri gerçekleştirerek dünyada bira kültürüne değer katıyor ve ürünlerini farklı coğrafyalarda 70’ten fazla ülkedeki tüketicilerle buluşturuyor.
Sürdürülebilir bir iş modeli oluşturmayı gelecek nesillere karşı bir sorumluluk olarak gören Anadolu Efes, 2010 yılından bu yana uluslararası GRI standartlarıyla sürdürülebilirlik yol haritasını şeffaflıkla kamuoyu ile paylaşıyor. 2021 yılında yayınladığı Sürdürülebilirlik Raporu’nda bu alandaki performansının yanı sıra, 2030 sürdürülebilirlik hedefleri de yer alıyor.
İçinde bulunduğu topluma değer katmayı öncelikleri arasına alan kurum, uzun yıllardır turizmden tarıma, çevreden spora, kültür-sanattan girişimciliğe birçok alandaki çalışmaları ile sosyal ve kültürel gelişime katkı sağlıyor. Anadolu Efes Türkiye’de; 1976 yılından bu yana sporun, 1982’den bu yana tarımın, 1987’den bu yana sinemanın, 1992’den bu yana tiyatronun, 2007’den bu yana turizmin, 2018’den bu yana da girişimcilik ekosisteminin en önemli destekçilerinden biri.