Dolar 32,1964
Euro 34,9775
Altın 2.504,02
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 22°C

İş İnsanı Taşkın Edik’in Düzenlediği Sokak İftarı, Çamlık Mahallesinde Coşkulu Bir Akşamı Beraberinde Getirdi

İş İnsanı Taşkın Edik’in Düzenlediği Sokak İftarı, Çamlık Mahallesinde Coşkulu Bir Akşamı Beraberinde Getirdi
30 Mart 2024 02:16
231

HABERMAX. Çekmeköy Çamlık Mahallesi’nde, iş insanı Taşkın Edik tarafından düzenlenen sokak iftarı, dün akşam renkli anlara sahne oldu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın da katılımıyla gerçekleşti.

Masaların dolduğu ve mahalle sakinlerinin bir araya gelerek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştığı bu özel iftar, Taşkın Edik’in sosyal sorumluluk projeleri arasında yer aldı. İş insanı Edik’in bu tür etkinliklerle mahalle sakinlerini bir araya getirerek dayanışma ve komşuluk duygularını güçlendirmeye yönelik çabası, katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

Başkan Ahmet Poyraz, iftar öncesinde yaptığı konuşmada Ramazan ayının manevi önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik duygularının önemini dile getirdi. Ardından dualar eşliğinde iftar açıldı ve masalar, mahalle sakinlerinin birlikte geçirdiği keyifli anların mekanı oldu.

Mahalle sakinleri, iş insanı Taşkın Edik’in sosyal sorumluluk projeleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, birlikte geçirdikleri bu anlamlı akşamın tadını çıkardılar. Sokak iftarı, dostluk ve dayanışmanın pekiştirildiği, bereket dolu bir Ramazan akşamı olarak hafızalara kazındı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.