Dolar 32,3003
Euro 34,9829
Altın 2.444,13
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

AKP’ye Olan İsyana Sokak Röportajı: Bir Kadının Çığlığı

AKP’ye Olan İsyana Sokak Röportajı: Bir Kadının Çığlığı
26 Ocak 2024 12:53 | Son Güncellenme: 26 Ocak 2024 12:57
138

HABERMAX.Bir sokak röportajında, uzun yıllar boyunca AKP’yi desteklediğini ancak artık umudunu yitirdiğini dile getiren bir kadının çığlığı yankılandı. Kadın, 23 yıldır AKP’ye destek verdiğini ancak artık yaşamaktan umudunu kestiğini ifade etti.

Bayrampaşa’da yaşadığını ve çevresindeki insanların kendisine yeterince değer vermediğini belirten kadın, “Bu ne biçim yer burası, ne biçim bir memleket” diyerek isyanını dile getirdi. Kendisini köpek gibi hissettiğini ve insanların onu hor gördüğünü ifade etti.

AKP’nin Bayrampaşa belediye başkanına danışman aracılığıyla haber gönderdiğini ancak hiçbir yanıt alamadığını belirten kadın, yaşadığı maddi sıkıntıları ve açlıkla mücadelesini anlattı. Akşama yiyecek bir şeyinin olmadığını ve AKP’nin çorba dağıtacağını duyduğunu ancak bunun kendisine bir çözüm olmadığını dile getirdi.

Fabrika kurulması gerektiğini ve insanların iş sahibi olması gerektiğini vurgulayan kadın, AKP’nin yabancılara kucak açması yerine kendi vatandaşlarına sahip çıkması gerektiğini savundu. Emeklilerin durumunu da eleştiren kadın, insanların perişan halde olduğunu ve geçim sıkıntısı çektiklerini ifade etti.

Kadının sözleri, toplumda yaşanan sosyal adaletsizlik ve ekonomik sıkıntıların bir yansıması olarak değerlendirildi. Aynı zamanda, siyasi tercihlerin ve beklentilerin zaman içinde nasıl değişebileceğine dair bir örnek olarak da görülebilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.