Dolar 32,2043
Euro 35,0019
Altın 2.513,61
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Akpolat’tan Altan Öymen’e Beşiktaş’ta Sürpriz Kutlama

Akpolat’tan Altan Öymen’e Beşiktaş’ta Sürpriz Kutlama
23 Haziran 2021 13:00
241

AHA.Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP eski genel başkanı gazeteci-yazar Altan Öymen’e kendi adını taşıyan kütüphanede sürpriz bir doğum günü düzenledi. Öymen’e sağlıklı ve mutlu yıllar dileyen Başkan Akpolat duygularını şöyle ifade etti:
altan öymen kutlama


“Bugün eski genel başkanlarımızdan, saygı değer gazeteci-yazar Altan Öymen’in doğum gününü, Beşiktaşlılara miras bıraktığı kitaplar için hazır hale getirdiğimiz kütüphanede bir araya gelerek kutladık. İyi ki doğdunuz Başkanım. Altan Başkan, Altan abi ülkemizin saygın bir değeridir. Her görüşten, meslekten, partiden insanımızın sevdiği saygı duyduğu örnek bir kimliğe sahip. Bu değere sahip çıkmak temel sorumluluğumuzdur.”

Duygulu anlar yaşayan Öymen, Başkan Akpolat’a bu ince düşüncesinden ötürü teşekkür ederken değerli kütüphanesini de Beşiktaşlılara bağışlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Altan Öymen 10 Bin Kitabını ve Kişisel Arşivini Beşiktaşlılara Bağışlamıştı

Altan Öymen’in isminin verildiği Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde hazırlanan kütüphane gelecek nesillere ışık tutacak. Türkçe, İngilizce, Almanca ve Fransızca’dan oluşan yaklaşık 10.000 kıymetli kitap ile kronolojik ve tematik olarak titizlikle düzenlenen dergi ve gazete arşivinin yer alacağı kütüphanede eşine az rastlanan eserlerle binlerce yayın bulunacak. Altan Öymen için özel bir çalışma alanın tasarlandığı kütüphanede kitapseverler için de okuma ve çalışma alanları olacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.