Dolar 32,3497
Euro 34,6833
Altın 2.393,81
BİST 10.161,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

“Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Motor Kurye Cinayeti Açıklaması: Uluslararası Prosedür Titizlikle İşletiliyor”

“Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Motor Kurye Cinayeti Açıklaması: Uluslararası Prosedür Titizlikle İşletiliyor”
9 Aralık 2023 18:29
143

HABERMAX.Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bir motor kuryeye çarparak ölümüne sebep olduğu iddia edilen şüpheli hakkındaki soruşturma ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Tunç, şüphelinin Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu olduğu iddialarına değinerek, “Şüphelinin yakalanması için uluslararası prosedür dahil tüm süreç titizlikle işletilmekte ve soruşturma tüm yönleriyle sürdürülmektedir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Somali Cumhurbaşkanı’nın Oğlu Şüphesiyle İstanbul’da Gerçekleşen Kaza Soruşturması Devam Ediyor”

Bakan Tunç’un yaptığı bu açıklama, kamuoyunda büyük bir ilgi ve merakla takip edilen olayın gelişmelerini aydınlatmayı amaçlıyor. Motor kuryeye çarpma iddialarıyla gündeme gelen şüphelinin kimliği ve tutuklanması için başlatılan sürecin, uluslararası prosedürlere uygun şekilde işlediğine vurgu yapıldı.

Olayın ardından başlatılan soruşturmanın şeffaf bir şekilde sürdürüldüğü ve somut adımlar atıldığı mesajını veren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un açıklamaları, kamuoyu tarafından dikkatle izlenmeye devam edilecek.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.