Dolar 32,5434
Euro 34,9349
Altın 2.426,74
BİST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Zile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necati Bice’den CHP Zile İlçe Başkanına geçmiş olsun ziyareti

Zile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necati Bice’den CHP Zile İlçe Başkanına geçmiş olsun ziyareti
31 Temmuz 2021 00:47 | Son Güncellenme: 31 Temmuz 2021 16:31
296

AHA.Ticaret ve Sanayi Odası (Zile TSO) Başkanı Necati Bice ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir’i ziyaret etti.

Geçmiş olsun ziyareti

Ziyareti değerlendiren Başkan Bozdemir; Cumhuriyet Halk Partisi olarak sivil toplum kuruluşlarına (STK) oldukça değer ve önem veriyoruz. Bundan ötürü bu ziyaret bizim için oldukça kıymetli. Bozdemir, ziyareti için Zile TSO Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Bir ilçenin gelişmesi, ekonomisinin büyümesi, istihdamın artması, genç nüfusunu korunması… sanayisinin gelişmesi ile doğru orantılıdır. Bu noktada yaptığımız görüşmede Zile’nin ekonomisinin gelişmesi, istihdamın arttırılması için işbirliği içerisinde birlikte mücadele edeceklerini, sanayicimizin ve esnafın sıkıntılarını elbirliği ile çözebileceğimizi dile getirdik.

Başkan Bozdemir, Zile’nin gelişimi için Meslek Odaları, Siyasetçiler, Vatandaşlar hiçbir ayrım yapmadan gerekli olan herkes ile görüşeceklerini Zile’yi tüm Türkiye’ye örnek bir ilçe yapacaklarını dile getirdi. Zile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Eryılmaz, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Sesveren ve Genel Sekreter Ertuğrul Oğuz Şengör ile CHP İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyarette bulunuldu.

Yapılan ziyarette “ilçemizin gelişmesi, ekonomiye katkı sağlaması ve fayda sağlayacak her türlü projelerde Oda Başkanlığımız olarak beraber çalışmaya hazır bulunduklarını ifade eden Başkan Bice, CHP İlçe Başkanlığının yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını diledi.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.