Dolar 32,3928
Euro 34,7688
Altın 2.399,37
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Zile CHP İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, Belediye Başkanlığı İçin Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Zile CHP İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, Belediye Başkanlığı İçin Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
1 Aralık 2023 22:06 | Son Güncellenme: 1 Aralık 2023 22:19
362

HABERMAX.Zile’de siyasi sahnede önemli bir gelişme yaşanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, yoğun bir tempoyla esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Bozdemir, esnaf ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdiği istişarelerde, Zile’de büyük bir farkla kazanacaklarına olan güvenini dile getirdi. Her hafta düzenli olarak esnafla buluşan Bozdemir, projelerini detaylı bir şekilde anlatarak destek istiyor.

Zile CHP İlçe Başkanı, “Esnafımızla yaptığımız buluşmalarda iyi niyetlerini görüyorum. İnşallah CHP’nin bayrağını kaldığı yerden devralarak yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.

Bozdemir’in belediye başkanlığı için yürüttüğü çalışmalar, Zile’deki siyasi gündemi hareketlendirmeye devam ediyor. Bu süreçte, Bozdemir’in nasıl bir destek göreceği ve projelerinin Zile halkı tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Zile CHP İlçe Başkanı Bozdemir, Vatandaşların Sorunlarına Odaklanıyor

Zile Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Ali Rıza Bozdemir, ilçede vatandaşların karşılaştığı sorunları çözme hedefiyle ilçeyi karış karış geziyor. Bozdemir’in çabaları, ilçe halkı tarafından ilgiyle karşılanıyor ve umut kaynağı oluyor.

Bozdemir, “Çalışıyoruz, çünkü AKP artık ülkeyi yönetmekten aciz. Ülkedeki kira sorunlarına dair bilgi sahibi değiller, suçu ev sahibine yıkacak kadar bilgisizler,” diyerek eleştirilerini dile getirdi. Bozdemir, “Allah aşkına, nasıl bu vatandaşların sorunlarını bilmiyor gibi yapıyorlar? Halkı kandırmaya çalışıyorlar. Bizler bunu sokakta millete anlatacağız, esnafa anlatacağız. Bu milletin sırtına yük olanları 2024 yerel seçimlerinde, 2028 genel seçimlerinde milletin teveccühü ile sandığa gömeceğiz,” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.