Dolar 32,5204
Euro 34,8681
Altın 2.435,15
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Zile Belediyespor, 3 Yeni Transferle Kadrosunu Güçlendirdi

Zile Belediyespor, 3 Yeni Transferle Kadrosunu Güçlendirdi
30 Ocak 2024 19:55
102

HABERMAX.Tokat 1. Amatör Liginde mücadele eden Zile Belediyespor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirdi. Kulüp, Erbaa 2023 Spor Kulübü’nden Kadir Karakaya, Batuhan Karadağ ve Onur Çetin ile sözleşme imzaladı.

Yeni transferler, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Sargın, “Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek için çaba gösteren Zile Belediyespor yönetimi ve teknik heyetine teşekkür ederim. Futbol camiasında önemli bir yere sahip olan takımımızın ciddi adımlar atmaktadır. Transfer olan sporcularımıza hoş geldiniz diyorum” dedi.

Kulüp başkanı Aykut Yıldırım ve teknik direktör Gökhan Yiğit, Başkan Sargın ve başkan yardımcısı İbrahim Ceyhan’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

**Yeni Transferler Hakkında**

* Kadir Karakaya (1997, Sağ Kanat): Erbaa 2023 Spor Kulübü’nde 3 sezon forma giydi. Bu sezon 13 maçta 4 gol attı.

* Batuhan Karadağ (2000, Orta Saha): Erbaa 2023 Spor Kulübü’nde 2 sezon forma giydi. Bu sezon 15 maçta 2 gol attı.

* Onur Çetin (1999, Sol Bek): Erbaa 2023 Spor Kulübü’nde 1 sezon forma giydi. Bu sezon 12 maçta 1 asist yaptı.

Zile Belediyespor, yeni transferleriyle birlikte şampiyonluk parolasıyla yoluna devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.