Dolar 32,3833
Euro 34,7469
Altın 2.432,22
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karal: “Türkiye siyaseti 2-3 partiden ibaret değil, DEVA Partisi alternatif arayışına en güzel cevap”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karal: “Türkiye siyaseti 2-3 partiden ibaret değil, DEVA Partisi alternatif arayışına en güzel cevap”
16 Ocak 2024 12:17
108

HABERMAX.DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, seçmenlerin 2-3 partiye mecbur olmadığını belirterek, “Türkiye siyaseti 2-3 partiden ibaret değildir. Siyaset, bu partiler arasına kesinlikle sıkıştırılamaz, sıkıştırılmamalı. DEVA kadroları, Türkiye siyasetine yeni bir açılım sağlayacak ve insanların önemli bir kısmının alternatif arayışlarına cevap olacak.” dedi.

DEVA Partisi Milletvekili Hasan Karal, Orta ve Doğu Karadeniz bölgesindeki illere sürdürdüğü seçim çalışmalarına Sinop ile devam etti. Samsun, Ordu, Giresin, Artvin, Rize, Bayburt, Gümüşhane ve Trabzon’un ardından Sinop’ta DEVA Partisi Erfelek İlçe Başkanlığını ziyaret eden ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Karal, burada DEVA Partisi Erfelek İlçe Belediye Başkan Adayı Cevdet Yeşil ve teşkilatla birlikte yerel seçim sürecine ilişkin basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

“DEVA Belediyeciliğini tüm Türkiye ile tanıştıracağız”

DEVA Belediyeciliğini 2024 Mahalli İdareler Seçimleriyle Türkiye’nin dört bir yanındaki illerle buluşturacaklarını belirten Milletvekili Karal, her seçim bölgesinde aday çıkaracaklarının altını çizdi.

“Tek derdimiz var; gelecek nesillere güzel, müreffeh bir Türkiye bırakmak”

Yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Karal, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın liderliğinde partimizin 15 milletvekili ve 81 ilimizdeki teşkilatlarımızla, ülkemizin dört bir yanında yerel seçim çalışmalarımızı büyük bir özveri ve gayretle sürdürüyoruz. Biz her gün yollardayız. Tek derdimiz var, gelecek nesillere güzel, müreffeh bir Türkiye bırakmak. Tek derdimiz bu. Dedelerimiz kanlarını, canlarını vererek bu ülkeyi bize armağan ettiler, bizler de bizden sonraki nesillere güzel bir ülke bırakma arzusu ve gayretindeyiz.” diye konuştu.

“DEVA Partisi, lideri ve kadrolarıyla ülkeyi yönetmek için en iyi alternatif”

DEVA Partili Hasan Karal, yerel seçimlerin iktidarın yanlışlarına bir “uyarı çekme” seçimi olduğunu belirtti. İnsanların 2-3 partiye mecbur olmadığını, DEVA Partisi’nin lideri ve kadrolarıyla ülkeyi yönetmek için en iyi alternatif olduğunu ifade eden Karal, şunları söyledi:

“Milletin takdirini sandığa yansıtmak zorundayız. Siyasi partilerin görevi budur. Bir oy dahi olsa, insanlar istediği partiye oyunu verebilmelidir. İnsanlar 2-3 partiye oy vermek mecburiyetinde midir? Başka bir alternatif olmayacak mı? Türkiye siyaseti 2-3 partiden ibaret değil. Siyaset, bu partiler arasına kesinlikle sıkıştırılamaz, sıkıştırılmamalı. DEVA kadroları, Türkiye siyasetine yeni bir açılım sağlayacak ve insanların önemli bir kısmının alternatif arayışlarına cevap olacak. Türkiye’yi, içine girdiği ekonomik, hukuk, adalet, sosyal ve dış politika çıkmazından biz kurtaracağız.”

“Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirdik”

Milletvekili Karal, genel seçimlerden önce DEVA Partisi olarak eğitimden sağlığa tarımdan teknolojiye, çevreden yerel yönetimlere, temel hak ve özgürlüklerden sığınmacı sorununa kadar her alanda ülkeyi nasıl yöneteceklerine dair 25 ayrı kategoride eylem planı hazırladıklarını söyledi. Hiçbir siyasi partinin seçimler öncesinde bugüne kadar böyle bir hazırlığının olmadığını sözlerine ekleyen Karal, ülkedeki tüm sorunlara yönelik çözüm önerilerinin yer aldığı eylem planlarıyla, DEVA Partisi olarak Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.