Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Zile Belediyesi Yeni Web Sayfası Yayında

Zile Belediyesi Yeni Web Sayfası Yayında
21 Mayıs 2021 13:52 | Son Güncellenme: 21 Mayıs 2021 14:46
240

AHA.Belediyemiz web sayfası gelişen teknoloji ile günün gerekliliklerine uygun şekilde yenilenmiştir.

Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için daha işlevsel ve aradıkları bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşabilecekleri bir web sitesi hazırlanmıştır.
Yeniden tasarlanan web sayfamız, dinamik içerik yönetimi sayesinde çalışanlarımızın da her zaman en güncel bilgiye ulaşabilecekleri şekliyle hizmete alınmış olup, mobil uyumlu web sayfamıza akıllı telefonlardan da kolayca ulaşılabilmektedir.
Katılımcı yaklaşımla ve ilk kez yönetimimiz tarafından hazırlanan, belediyemiz “Vizyon, Misyon, Değerlerimiz” ile yönetim tarafından belirlenen “Geliştirme Stratejilerimiz” e web sayfamızda yer verilmiştir.
Yine ilk kez yönetimimiz tarafından hazırlanan “Kurumsal İletişim Stratejileri İzleği”, “Takdir ve Ödüllendirme Yönergesi” ile “Performans Değerlendirme Yönergesi” çalışanlarımız için web sayfamızda yer almıştır.
Web sayfamızda belediye içi iletişimin sağlıklı ve yazılı olarak yapılmasına ve takibine olanak veren bir sistem olan “kurumsal iletişim” programı devreye alınmıştır.
Zile Belediyesinin gerek kurum çalışanlarında gerekse web sayfasında yayınlanan açık ve anlaşılabilir bir organizasyon şeması olmadığı anlaşılmaktadır.
Yenilenen web sayfamızda sürdürülebilir büyüme stratejisinin ve kurumsallaşmanın temel taşı olan, kurumda, sağlıklı bir iç işleyiş için hayati önemde bir konu olduğu gibi, kurumun faaliyetlerinin performansı açısından da çok önemli bulunan organizasyon şeması ve müdürlüklerin hizmet standartlarına da yer verilmiştir.
Belediyemizin hedeflerine, stratejilere, iş süreçlerine, kurum vizyonuna ve misyonuna uygun olarak hazırlanan organizasyon şeması, kurum dışında belediye ile iletişim kurmak isteyen vatandaşlar için de, iş akışına göre, belediyenin nasıl yapılandığını gösteren, departmanların ve sorumluların birbiriyle ilişkisini ve fonksiyonlarını gösteren bir tablodur.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.