Dolar 32,3276
Euro 34,7452
Altın 2.391,96
BİST 10.250,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Zile Belediyesi, Tarihi Zile Kalesine Parke Yolu İle Ulaşımı Kolaylaştırıyor

Zile Belediyesi, Tarihi Zile Kalesine Parke Yolu İle Ulaşımı Kolaylaştırıyor
16 Aralık 2023 21:15
104

HABERMAX.Zile Belediyesi, ‘Veni Vidi Vici Kent Müzesi’ projesini tamamlamasının ardından Tarihi Zile Kalesi’ne ulaşımı daha da kolaylaştırmak amacıyla parke yol çalışmalarına başladı. Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, yapılan parke yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Turizmin önemli bir odak noktası haline gelen Zile’de gerçekleştirilen projelerle bölgeye olan ilgi artıyor. ‘Veni Vidi Vici Kent Müzesi’ projesinin tamamlanmasının ardından, Tarihi Zile Kalesi’ne ulaşımı daha rahat ve hızlı hale getirmek amacıyla parke yol çalışmalarına başlandı.

Başkan Şükrü Sargın, yaptığı açıklamada, “Turizm çalışmalarımızın karşılığını fazlasıyla almaya devam ediyoruz. Çevre illerden yoğun bir ziyaretçi sayısına ulaşan müzemize özellikle otobüs turlarının daha rahat giriş yapabilmeleri için hızlı bir şekilde parke yol çalışmasını başlattık” dedi.Yol çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, bölge turistlerin ve ziyaretçilerin daha konforlu bir şekilde tarih ve kültür zengini Zile şehrini keşfetmelerine olanak tanıyacak. Zile Belediyesi, turizmin gelişimine katkı sağlamak adına gerçekleştirdiği projelerle bölgenin turistik potansiyelini artırmaya devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.