Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Zile Belediyesi Mezarlık Parke ve Temizlik Çalışması Tamamlandı

Zile Belediyesi Mezarlık Parke ve Temizlik Çalışması Tamamlandı
10 Eylül 2023 21:10 | Son Güncellenme: 10 Eylül 2023 21:15
161

HABERMAX. Zile Belediyesi, şehir sakinlerinin huzur içinde anılarını ziyaret edebilecekleri mezarlıkları güzelleştirmeye ve bakımlarını yapmaya devam ediyor. İstasyon Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta gerçekleştirilen parke ve temizlik çalışması, Zile Belediyesi’nin çevreye duyarlı ve estetik anlayışının bir yansıması olarak dikkat çekiyor.

Zile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma, İstasyon Mahallesi mezarlığının çevresindeki parke ve çevre düzenlemesini kapsıyor. Belediye ekipleri, titizlikle yürüttükleri çalışmaları tamamlayarak mezarlık alanının daha kullanışlı ve estetik bir görünüme kavuşmasını sağladılar.

Ayrıca, Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri de mezarlık alanında gerekli bakım ve temizlik çalışmalarını gerçekleştirerek mezarların çevresini tertemiz bir şekilde hazırladılar. Bu sayede mezarlığı ziyaret edenler, sevdiklerinin mezarlarını daha temiz ve düzenli bir çevre içinde bulabilecekler.

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, yapılan çalışmaların şehir halkının memnuniyetini artıracağını ve mezarlık alanının daha saygın bir atmosfere sahip olacağını belirterek, “Zile’nin her köşesine hizmet götürmek ve vatandaşlarımızın daha güzel bir çevrede yaşamalarını sağlamak, belediyemizin öncelikli hedeflerindendir. Mezarlık alanlarımızı düzenleyerek, vatandaşlarımıza temiz ve düzenli bir ortam sunmak, bizim için önemli bir görevdir. Bu çalışmaları gerçekleştiren tüm ekiplere teşekkür ediyor ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

Zile Belediyesi, çevre düzenlemeleri ve bakım çalışmalarıyla şehir genelindeki mezarlık alanlarını modern ve estetik bir görünüme kavuşturarak, vatandaşların huzur içinde sevdiklerini ziyaret etmelerini sağlamaya devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.