Dolar 32,2593
Euro 34,7047
Altın 2.402,23
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Özgür Özel’den Denizli İl Başkanına Anlamlı Jest

Özgür Özel’den Denizli İl Başkanına Anlamlı Jest
26 Nisan 2024 22:45 | Son Güncellenme: 27 Nisan 2024 00:01
168

HABERMAX. Denizli’nin siyasi arenasında dikkat çeken bir jest yaşandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, Denizli İl Başkanı’na karşı anlamlı bir jestte bulundu. Özel, Denizli’nin CHP’ye geçmesinin ardından, İl Başkanı’na hediye ettiği Vespa motorunun arkasına “Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel sağolsun” yazısını ekledi.

Denizli’de Siyasi Jest: Özgür Özel’den Anlamlı Hediye

Bu jest, Denizli’deki siyasi atmosferde önemli bir yere sahip. Özgür Özel’in, CHP’nin Denizli’deki başarısına katkıları nedeniyle İl Başkanı’na bu jesti yapması, parti içi dayanışmayı ve takdiri gösteriyor.

Sosyal medyada da geniş yankı uyandıran bu jest, Denizli’deki siyasi dinamikleri de etkileyecek gibi görünüyor. Özellikle Özgür Özel’in liderliğindeki CHP’nin Denizli’deki performansı ve ilerleyişi, bu jestle bir kez daha vurgulanmış oldu.

Jest, siyasetteki rekabetin yanı sıra dostane ilişkilerin de önemli olduğunu hatırlatırken, siyasetin insan odaklı ve samimi bir şekilde yürütülmesinin gerekliliğini bir kez daha gözler önüne seriyor.ResimÖzgür Özel sözünü tuttu, Denizli CHP’ye geçince Vespa Motor aldı. “Seçim günü tek kaybettiğim şey bir motor” diyerek espri yapan Özgür Özel, Denizli CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’a seçimi kazanması durumunda verdiği Vespa motor sözünü yerine getirdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.