Dolar 32,2183
Euro 34,6565
Altın 2.392,60
BİST 10.216,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Zafer Partisi’ne Yönelik Baskılara Karşı Prof. Dr. Ümit Özdağ’dan Sert Tepki

Zafer Partisi’ne Yönelik Baskılara Karşı Prof. Dr. Ümit Özdağ’dan Sert Tepki
13 Aralık 2023 11:30
144

HABERMAX.Ankara – Türkiye siyasi gündeminde bugün, Zafer Partisi’nin önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın, partisine yönelik baskı, tehdit ve yıldırma operasyonlarına karşı düzenlediği sert bir basın açıklaması dikkat çekti. Özdağ, Ankara’da partisinin genel merkezi önünde gerçekleşen basın toplantısında, demokrasiye, siyasi çoğulculuğa ve hukukun üstünlüğüne vurgu yaparak, olaylara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Ümit Özdağ, basın açıklamasına başlarken, “Son dönemde partimize yönelik artan baskı ve tehditler karşısında sessiz kalmamız mümkün değil. Bu ülkenin demokrasisine ve siyasi çoğulculuğuna gölge düşüren bu tür müdahalelere karşı sesimizi yükseltiyoruz” dedi. Özdağ, demokratik hakların gasp edilmesine yönelik her türlü girişime karşı olduklarını ve bu durumu kabul etmeyeceklerini belirtti.

Partisinin üzerindeki baskıların demokratik süreçlere zarar verdiğini ifade eden Özdağ, “Zafer Partisi olarak, halkımızın iradesine saygılı bir şekilde siyaset yapmaya devam edeceğiz. Ancak demokrasiye inanan herkesi, bu tür baskılara karşı birlik olmaya ve ses çıkarmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Açıklamasında partisinin haklı mücadelesinden vazgeçmeyeceklerini vurgulayan Prof. Dr. Ümit Özdağ, bu tip operasyonların demokrasiye zarar verdiğini ve halkın iradesini yok saydığını dile getirerek, bu mücadelelerine kararlılıkla devam edeceklerini belirtti. Özdağ, basın açıklamasının ardından soruları yanıtlayarak, Zafer Partisi’nin demokrasi ve hukuk mücadelesine dair detaylar paylaştı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.