Dolar 32,2543
Euro 35,0768
Altın 2.463,84
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

“Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı’nın Deniz Kazası Sonrası Sağlık Durumları Olumlu Yönde İlerliyor”

“Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı’nın Deniz Kazası Sonrası Sağlık Durumları Olumlu Yönde İlerliyor”
27 Ağustos 2023 11:19 | Son Güncellenme: 27 Ağustos 2023 11:22
193

HABERMAX.Sayın Basın ve Kamuoyu,.24 Ağustos 2023 tarihinde, Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve  eşi Ali Sabancı’nın deniz kazası geçirmesi sonucu endişelenen herkesin aklındaki soru işaretlerine yanıt vermek istiyoruz.

İçtenlikle ifade etmek isteriz ki, yaşanan bu üzücü olayın ardından gerekli operasyonlar titizlikle gerçekleştirilmiştir. Her iki bireyin de tedavileri başarıyla sonuçlanmış, operasyonlar olumlu sonuçlar vermiştir. Sağlık durumları gün geçtikçe daha iyiye gitmektedir.

Bu zorlu süreç boyunca gösterdiğiniz ilgi, destek ve geçmiş olsun dilekleriniz için tüm kamuoyuna ve topluma teşekkür ederiz. Bu destek, hem Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı için moral kaynağı olmuş hem de aile olarak yaşadığımız zor anlarda bize güç vermiştir.

Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı’nın sağlık durumlarındaki olumlu gelişmeleri, sevdikleri ve tüm sevenleri için bir umut kaynağıdır. Tedavileri, en üst düzeyde profesyonellik ve özenle devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunar, destekleriniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Doğan Holding

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.