Dolar 32,4245
Euro 34,7360
Altın 2.434,17
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

“Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ: ’30 Ağustos Kutlamalarının Ev Sahipliği Türk Silahlı Kuvvetleri’ne Aittir, Gasp Edilmesini Asla Kabul Etmiyoruz'”

“Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ: ’30 Ağustos Kutlamalarının Ev Sahipliği Türk Silahlı Kuvvetleri’ne Aittir, Gasp Edilmesini Asla Kabul Etmiyoruz'”
30 Ağustos 2023 11:04
164

HABERMAX.”Zafer Partisi’nin lideri Ümit Özdağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına dair Twitter platformu üzerinden yaptığı bir açıklamada görüşlerini dile getirdi. Özdağ, Türk milletinin gurur duyduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ev sahipliği hakkının Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait olduğunu vurguladı. Kendi açıklamasında, Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlamalarını ele alarak, Zafer Partisi’nin böyle bir durumu kabul etmeyeceğini belirtti.

Açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahramanlık ve fedakarlık dolu tarihine ve Büyük Türk Milleti’nin milli birlik ve beraberlik ruhuna saygı gösterildiğini ifade etti. Özdağ’ın açıklamaları, 30 Ağustos’un önemini vurgulamanın yanı sıra, partisinin perspektifini yansıtarak kutlamaların düzenlenmesi konusundaki duyarlılığını dile getiriyor.

Ümit Özdağ’ın bu açıklamaları, Türk siyasi arenasındaki farklı görüşlerin ve yaklaşımların bir yansıması olarak değerlendirilebilir. Ancak, her türlü görüş ve düşüncenin ifade edildiği siyasi tartışmaların, toplumsal birliği ve istikrarı koruma amacı taşıdığı da göz önünde bulundurulmalıdır.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.