Dolar 32,4786
Euro 34,8322
Altın 2.442,76
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Yücel Evsen, Çekmeköy’e Yepyeni Bir Vizyon Getiriyor: Kahvaltıda Açıklanan Projelerle Tanışın!”

Yücel Evsen, Çekmeköy’e Yepyeni Bir Vizyon Getiriyor: Kahvaltıda Açıklanan Projelerle Tanışın!”
7 Ocak 2024 21:07
128

HABERMAX.Çekmeköy Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi tarafından aday gösterilen iş insanı Yücel Evsen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şile yolu üzerinde düzenlenen kahvaltıda, Çekmeköy’ün sorunlarına dikkat çeken Evsen, özellikle eğitim, ulaşım, otopark sorunlarına vurgu yaptı.

Evsen, Çekmeköy’deki eğitim sorununa değinerek, sınıf mevcutlarının 50’nin üzerinde olduğunu ve çocukların eğitim kalitesinin düştüğünü belirtti. Ayrıca, ulaşım sorunlarını dile getirerek Madenler mahallesinden Nişantepe’ye ulaşmanın 45 dakika sürdüğü bir çile yolu olduğunu ifade etti.

Çeşitli vesilelerle yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek çözüm önerilerini paylaştıklarını belirten Evsen, özellikle tarımın önemine vurgu yaptı. “Ömerli gibi bölgelerde imarı değil tarımı önceliyeceğiz. Tarladan tezgaha, tezgahtan halkın mutfağına dokunacağız. Bu sayede 7-8 bin civarında insanımıza istihdam da sağlamış olacağız” dedi.

Ayrıca, Millî Görüş belediyeciliğini Çekmeköy’de iktidara taşımayı hedeflediklerini belirten Evsen, belediyenin girişine “rüşvet alan da veren de melundur” yazısını asacaklarını ifade etti. Adaylığını duyururken, “1 Nisan’da Millî Görüş belediyeciliğini Çekmeköy’de iktidara taşıyacağız” sözleriyle beklentilerini dile getirdi.

Son olarak, askeri alandan bir yol yapılmasına izin vermeyenlerin oraya 3 bin konut diktiğini ve betona gömdüğünü ifade eden Evsen, bu konuda çözüm önerilerini ulusal kanallarda defalarca paylaştığını ancak muhalefet ve diğer adaylardan bu konuda hiçbir ses çıkmadığını söyledi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.