Dolar 32,5044
Euro 34,9180
Altın 2.431,84
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Yücel Evsen: “Çekmeköy’de Milli Görüş Belediyeciliğinin Ruhunu Yeniden Yaşatacağız”

Yücel Evsen: “Çekmeköy’de Milli Görüş Belediyeciliğinin Ruhunu Yeniden Yaşatacağız”
6 Şubat 2024 19:39 | Son Güncellenme: 6 Şubat 2024 21:48
295

HABERMAX. Çekmeköy’ün yerel seçimlerdeki belediye başkan adayı Yücel Evsen, Ordu’da 1975 yılında dünyaya geldi. Eğitim hayatına Aybastı ilçesinde başlayıp İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde tamamladı. Siyasete olan ilgisi 1994 yılında Çekmeköy Refah Partisi Gençlik Kolları’nda adım attı ve ardından 2017 yılında Çekmeköy Müteahhitler Derneği Başkanı olarak görev yaptı. Sivil toplum kuruluşlarında aktif rol alarak bugünlere geldi.

Depremzede Kardeşlerin Feryadı:

Deprem bölgesinden Çekmeköy’e göç eden ve babalarını kaybeden iki kardeşin feryadını dile getiren Evsen, “Genç bir kızımız ‘Canım hamburger yemek istiyor ama yiyemiyorum’ dedi. Bizler belediyenin veya başka kurumların sadaka gibi verdiği 2 bin TL istemiyoruz. Hayatta kalabilmek için iş istiyoruz, bize sahip çıkılsın” diye konuştu.

Yaşlı Teyzelerin Dertleri:

Çekmeköy pazarlarında gözlemlediği durumlar onu derinden etkiliyor. Eskiden kilo ile alınan ürünlerin artık adetle satıldığını ve bu durumun halkı zorladığını dile getiriyor. İhtiyaç sahiplerine verilen nakdi yardımların yerine iş imkanları yaratılması gerektiğini vurguladı.

Belediye başkanı seçilmesi durumunda, mahalle muhtarları ve ilçedeki siyasetçilerle bir araya gelerek toplumsal ihtiyaçları analiz edecek ve adil bir dağılım sistemi oluşturacaklarını söyledi.

Ahmet Poyraz’a Eleştiri:

Geçtiğimiz Pazar günü Ahmet Poyraz tarafından düzenlenen Hamsi Festivali’ni de eleştiren Evsen, “Ne gerek vardı bu kadar israfa? O parayla o kadar yoksulumuz var ki, adilce dağıtsaydı daha iyi olurdu” diye konuştu.

Evsen’in Vaatleri:

1994 Milli Görüş Belediyeciliğinin ruhunu yeniden yaşatacağına söz veren Evsen, “Allah nasip ederse belediye başkanı olursam milletin parasını milletle paylaşacağım. Durumu iyi olmayanlara yardım edeceğim. Bunu nasıl yapacağız? Mahalle muhtarlarımız ve ilçemizin siyasetçileriyle birlikte istişare ederek yardımları adil bir şekilde dağıtacağız” dedi.

Miraç Kandili Kutlaması:

Evsen, tüm Çekmeköy halkının Miraç Kandili’ni kutlayarak konuşmasını sonlandırdı. Halkın çıkarlarını gözeten, adaletli ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediğini vurgulayan Evsen, “1994 milli görüş belediyeciliğin ruhunu yeniden yaşatacağız ilçemizde” diyor.

Yücel Evsen: Çekmeköy’ün Yeniden Refah İhtiyacı

Yücel Evsen’in, Çekmeköy için taşıdığı umutlar ve vaat ettiği değişim, yerel siyasetin seyrini etkileyebilir.

Haber Kaynağı:

www.habermax.net

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.