Dolar 32,2984
Euro 34,9874
Altın 2.447,65
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 22°C

“Yozgat’ın Çekerek İlçesi Belediye Başkanı Eyyüp Çakır ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Arasında Önemli Gündem Değerlendirmesi Gerçekleşti”

“Yozgat’ın Çekerek İlçesi Belediye Başkanı Eyyüp Çakır ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Arasında Önemli Gündem Değerlendirmesi Gerçekleşti”
6 Ağustos 2023 01:48
179

HABERMAX.Yozgat’ın Çekerek ilçesi Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, Cumhurbaşkanı hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve AK Parti Ankara milletvekili hemşerisi olan Fuat Oktay ile önemli bir buluşma gerçekleştirdi. Bu özel toplantıda, gündemdeki konular detaylı bir şekilde ele alındı ve değerlendirmeler yapıldı.

Yakın bir zamanda gerçekleşen bu buluşma, Çekerek ilçesinin yerel yönetiminden Cumhurbaşkanı Yardımcısı’na kadar uzanan önemli birlikteliğin işaretini veriyor. Başkan Çakır, Fuat Oktay’ın Yozgat’ın yetiştirdiği önemli bir siyasetçi olması ve hemşerisi olması dolayısıyla bu görüşmeyi oldukça anlamlı bulduğunu dile getirdi.

Toplantıda, Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik ve sosyal gelişmelerin yanı sıra Çekerek ilçesinin belediyecilik çalışmaları ve projeleri de masaya yatırıldı. Belediye Başkanı Çakır, ilçenin ihtiyaçları ve geleceğe yönelik hedefler hakkında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a bilgi verdi. Oktay ise, ilçenin gelişimi ve refahı için destek sözü verdi.

Görüşmede, ülkenin genel durumu ve pandemi sürecinin de ele alındığı belirtildi. Her iki siyasetçi de, Türkiye’nin içinde bulunduğu zorlu dönemde birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, milletin refahı ve güvenliği için çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, bu tür görüşmelerin ilçenin ve ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a teşekkür etti. Fuat Oktay da, Çekerek ilçesine olan bağlılığını ve desteğini bir kez daha vurgulayarak, başkan Çakır’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve desteklediğini dile getirdi.

Bu özel buluşma, Çekerek ilçesinin yerel yönetimden üst düzey siyasetçilere kadar uzanan güçlü birlikteliğini ortaya koyuyor. Hemşerilik bağlarının ön plana çıktığı bu görüşme, ilçenin ve ülkenin kalkınması için yapılan iş birliklerinin önemine işaret ediyor. Belediye Başkanı Eyyüp Çakır ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, her fırsatta ilçenin ve Türkiye’nin geleceği için çalışmalarını sürdüreceğini vurgulayarak, birlikte daha güzel yarınlar için el ele vermeye devam edeceklerini belirtti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.