Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi yoksul ailelere yardım eli uzattı

CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi yoksul ailelere yardım eli uzattı
8 Mayıs 2020 00:45 | Son Güncellenme: 8 Mayıs 2020 08:43
855

AHA.Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı ve örgütüyle birlikte Sancaktepe’de koronavirüs salgını nedeniyle işini kaybeden vatandaşlara yardım eli uzatıldı. İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP’li yöneticilerle birlikte ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlara erzak yardımında bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi dikkat çeken konuşmasında, “Halkın zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiği bu dönemde bizlere çok iş düşüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmemiz gerekiyor. Bu koronavirüs salgını yeni adıyla Covid-19 hastalığına karşı yurttaşlarımız evlerinde kalarak önlemler aldı. Yaklaşık 2 aydır süren bu mücadelede kimi işini kimi eşini kaybetti. Hayat pahlılığı bir taraftan bellerini büktü. Dolayısıyla insanlar artık eve sığmaz oldu. İktidar baskısıyla büyükşehir belediyelerimiz sindirilmeye çalışıldı. Adeta yakın takibe alındı ama Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz yılmadı ve vatandaşa yardım elini uzatmaya devam etti.yetmedi Bankadaki hesapları bloke edildi ne olursa olsun hiç vahamete kapılmadan yardımlarımızı yaptık. İktidar partisi bir maske dağıtımını bile beceremedi,CHP’li Büyükşehir Belediyeleri yurttaşlarına bedava maske dağıtımı yaptı ve üretimini yaparak daha çok halka ulaştırılmasını sağladı” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi konuşmasını “Partimiz ve belediyelerimiz 7/24 halkımızın hizmetinde. Hiç kimse endişeye kapılmasın belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız her daim halkımızın yanında” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Gamze Akkuş İlgezdi daha sonra Pendik’e gitti ve oradaki vatandaşlara kumanya dağıtımında bulundu. 

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.