Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C
Per 26°C

Yıldırım, mitingde dil sürçmesi nedeniyle sarf ettiğim cümleden dolayı linç edildim

Yıldırım, mitingde dil sürçmesi nedeniyle sarf ettiğim cümleden dolayı linç edildim
2 Nisan 2022 09:29 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2022 11:15
565

HABERMAX.www.habermax.net Bölge Muhabiri Durmuş Acar, geçtiğimiz günlerde Çekmeköylü iş insanı ve siyasetçi CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’ı ofisinde ziyaret ederek gündeme dair sohbet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı ve iş insanı Seyfettin Yıldırım, www.habermax.net Bölge Muhabiri Durmuş Acar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Acar’a başarılar diledi.

Gerçekleştirilen sohbette Başkan Seyfettin Yıldırım “Ben kırgınlıkları sevmiyorum, insanları seviyorum. Seçim sürecinde geçen bazı olumsuzluklardan dolayı kendimi ifade edemedim. Hakkımda öyle abartılı ve acımasızca haberler yapıldı’ki beni ve ailemi çok üzdü.” diyerek seçim sürecinde başından geçenleri www.habermax.net’e anlattı.

Seçim sürecinde hakkında yapılan haberlere açıklık getiren Yıldırım “1988 yılında Çekmeköy’de bulunan şimdiki araziyi, benzinlik yerini almıştık. Daha o zamanlar Şile otobanı yoktu burası 1992 yılında açıldı. Buraya gelenler biliyordur benzinlik alanımız çok dardı gelen müşteriler kuyruk oluşturuyordu. Biz de 2018 öncesinde İBB’ye dilekçe vererek pompaların çoğalmasını istedik. Tabii bu arada benim CHP’den aday olacağım kesin değildi. Aday olacağımı haberlerden, altyazıda geçen ‘Seyfettin Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı’ yazısından öğrendim.” dedi. Sözlerine “Bu benzinliğin tadilatının 2019 yerel seçimlerine denk gelmesi bazı çevreleri rahatsız etti. Sanki ben seçim tarihine denk getirmişim gibi üzerime gelmeye başladılar. Halbuki benzinlik alanının genişletilmesi seçimden 1 yıl öncesine dayanıyor. Ama tabii bizler bunlarla uğraşırken atını alan Üsküdar’ı geçti” diyerek devam etti.

“TARİHİ GEÇMEMİŞ İLAÇLARI HALKIMIZA ÜCRETSİZ VERECKTİK”

İş insanı Seyfettin Yıldırım ” Madenler meydanındaki mitingde yanlışlıkla dil sürçmesi sonucu sarf ettiğim cümleden dolayı ilaç meselesinden bana ve partimize linç kampanyası yapıldı ve bu yüzden eleştirildi. Haber merkezleri acımasızca eleştiriler yapıyordu. Aslında biri beni uyarsaydı sarf ettiğim o talihsiz konuşmamı özür dileyerek geri alırdım. O an Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu‘nun orada olması ve kalabalığın verdiği heyecanla ağzımdan böyle bir söz çıktı. Seçim çalışma broşüründe yer alan vaatlerimiz arasında halk eczanelerini açarak tarihi geçmemiş ilaçları toplayıp hastalarımıza doktorların tavsiyesiyle vermek vardı. Söylemek istediğim cümle buyken anın heyecanına kapılarak kendimi ifade edemedim” diyerek seçim öncesi Madenler mitinginde yaptığı konuşmaya açıklık getirdi.

”BEN ADAY OLDUĞUM PARTİME LAF ETTİRMEM”
“Kemal Kılıçdaroğlu gerçekten güzel işler yapıyor. Bakınız herkesin bu partilerin bir araya gelmesi imkansız dedikleri liderleri bir araya getirdi. Bu altı liderin bir araya gelmesi ülkemizin geleceği açısından çok kıymetli bir gelişme olmuştur. Bu liderlerin ülkemizi gelinen noktadan kurtarması lazım. Hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı vatandaşın belini büküyor” diyen Yıldırım, erken seçimin olmayacağını gününde yapılacağını tahmin ettiğini söyledi. İş insanı ve siyasetçi Seyfettin Yıldırım, 2023’ün Haziran ayında seçimlerin yapılacağını ve öncesinde erken seçimin olmayacağını” vurguladı. ”Yıldırım ben aday olduğum partime asla laf ettirmem bunu ‘da herkes böyle bilsin dedi.

SEYFETTİN YILDIRIM: BEN BU ZİYARETİ ÖNEMSEDİM
Başkan Seyfettin Yıldırım “www.habermax.net Bölge Muhabiri Durmuş Acar’a çok teşekkür ediyorum. Bundan böyle birlikte her konuda bir araya geleceğiz. Ben bölgemizde gazetecilik yapan tüm kardeşlerimi seviyorum hiç kimseyle kişisel bir sorunum yok” diyerek basın emekçilerinin yanında olduğunu dile getirdi.
Bölge Muhabirimiz Durmuş Acar da “Başkan Yıldırım’a nazik davetinden dolayı çok teşekkür ederim. Gerçekten sizinle ilk defa böyle uzun bir sohbet gerçekleştirdik. Bundan böyle de zaman zaman bir araya gelme fırsatı buluruz inşallah” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.