Dolar 32,2336
Euro 35,0478
Altın 2.507,75
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

YILBAŞI SOFRANIZI THERMOMİX TM6 İLE DONATIN!

YILBAŞI SOFRANIZI THERMOMİX TM6 İLE DONATIN!
20 Kasım 2023 19:01
171

HABERMAX.Thermomix TM6, yılbaşı gecesi evde sevdiklerinizle beraber yeni yılı sabırsızlıkla beklerken, sofranızda lezzetli yemekler ile unutulmaz zaman geçirmenizi sağlıyor. Yemek yapma konusunda ister tecrübeli ister tecrübesiz olun, Thermomix TM6’nın aynı anda pişirme özelliği ve rehberli pişirme fonksiyonu sayesinde hindi, et, sebze, patates, sos, çorba, köfte ve pilavdan oluşan lezzetli menüleri kısa zamanda sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Yarım yüzyılı aşkındır milyonlarca eve giren rehberli pişirme fonksiyonu Thermomix TM6’da yapılan yemekleri yemek için heyecanlanırken bir yandan yılbaşı gecesinin tadını çıkaracaksınız. Mutfakta mucizeler yaratmak için tek cihazda 20’den fazla mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapan Thermomix TM6 ile yılbaşı gecesi; kadifemsi sebze çorbası, buharda pişmiş hindi ve sebzeler ile köfteler ve Osmancık pirinç pilavı gibi birbirinden lezzetli ve doyurucu yemekleri hazırlayabilirsiniz.

Karışık sebze, soğan ve pırasayla sotelenmiş en iştah açıcı malzemelerle zenginleştirilen vitamin deposu kadifemsi sebze çorbası ile yılbaşı gecesinin vazgeçilmez lezzeti olan buharda pişmiş hindi; et severlere buharda pişmiş köfte topları ile yemeklerin tamamlayıcısı Osmancık pirinç pilavının buluştuğu tarifleri Thermomix TM6 ile keşfetmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı! Yılbaşı yemeklerini yaparken kolaylığın ve keyfin tadına varmak istiyorsanız Thermomix TM6 tam mutfağınıza göre!Yılbaşı lezzetlerine ulaşmak çok pratik!

Mutfak aletlerinde dijital teknolojinin gözdesi TM6, tek bir karıştırma kabı, geniş dokunmatik ekranı, rehberli pişirme fonksiyonu gibi inovatif özellikleri ve benzersiz donanımıyla sofraları farklı lezzetler getiriyor.

Uzman şefler tarafından onaylanan Cookidoo’daki 80 binden fazla tarif içerisinden kadifemsi sebze çorbası, buharda pişmiş hindi ve sebzeler ile köfteler ve Osmancık pirinç pilavı gibi eşsiz lezzetli yılbaşı yemeklerine ulaşabilirsiniz. Hazırlayacağınız bu yemekler besin değerini kaybetmeden en fazla 25-30 dakika arasında pişerek sofranızı şenlendirecek. 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.