Dolar 32,3775
Euro 34,7618
Altın 2.436,00
BİST 9.983,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Tatlı Hayaller Gerçek Oluyor: Anne Kurabiyesinin Eşsiz Lezzeti Kavanozda!

Tatlı Hayaller Gerçek Oluyor: Anne Kurabiyesinin Eşsiz Lezzeti Kavanozda!
22 Ağustos 2023 14:49
95

HABERMAX.Anında Bitiyo’nun tatlı hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek lezzetli yeni ürünü Karamelli Kurabiye Ezmesi, sıradanlıktan çıkarak eşsiz bir lezzet şölenine dönüşüyor. Anne kurabiyesinin eşsiz tadını kavanoza sığdıran Anında Bitiyo, Karamelli Kurabiye Ezmesi ile damaklarınıza karamel rüyasını yaşatıyor. Kurabiye unu, tahin ve karamel unu ana bileşenlerinden oluşan Karamelli Kurabiye Ezmesi, kendine özgü kıvamı ve dokusuyla her lokmada benzersiz bir denge sunuyor.

Kurabiye tutkunlarına yepyeni bir atıştırmalık sunan Anında Bitiyo, sıradanlıktan çıkmak isteyenlere farklı deneyimler yaşatıyor.

Kurabiye ununun doyurucu yapısı, tahinin yoğun aroması ve hafifçe kavrulmuş fındığın çıtırlığı birleşerek, unutulmaz bir lezzet deneyimi sunan özel bir kurabiye ortaya çıkarıyor. Karamelli Kurabiye Ezmesi ise, eşsiz anne kurabiyesinin lezzetiyle buluşarak, tahin ve karamel tatlarını benzersiz bir şekilde bir araya getiriyor. Karamel ve vanilya notalarının her kaşıkta hissedildiği bu lezzet, tahin ve fındıkla birleşerek tatlı bir kaçamak anı yaşatmanın yanı sıra sağlığınıza da dikkat etmenizi sağlıyor.

Doğal pancar şekeriyle tatlandırılan Karamelli Kurabiye Ezmesi, Hindistan cevizi yağı ve doğal vanilin ile zenginleştirilmiş benzersiz bir aroma profilini sunuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.