Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Yerel Seçimlerde Adayların Sahadaki Performansı: Rüzgar Estirenler ve Yerinden Sayanlar

Yerel Seçimlerde Adayların Sahadaki Performansı: Rüzgar Estirenler ve Yerinden Sayanlar
15 Şubat 2024 16:48 | Son Güncellenme: 15 Şubat 2024 16:54
247

HABERMAX.Mahalli seçimlere yaklaşırken, İBB adaylarının sahada rüzgar estirdiği bir ortamda, 39 ilçe belediye başkan adaylarının yerinden kımıldamadıkları görülüyor. Bu durum, “İBB adayları çalışıyor, biz de ayağımızı yere vuralım” gibi bir rahatlığa işaret ediyor.

Ancak halk seçmen, kimin nasıl çalıştığını gayet iyi analiz ediyor ve 31 Mart akşamı karnelerini verecek. Birçok ilçe belediye başkan adayı, danışmanlarını ilçe dışından seçiyor ve bu danışmanlar geldikleri ilçenin kapısını bile bulamıyor. Bu durum, hem yöreden hem de dışarıdan gelenlerin bölgeyi tam olarak bilmediği için beldeye faydalı işler yapamamalarına yol açıyor. Neyse ki navigasyon hayatımıza girdi ve bu sorunu bir nebze olsun çözüyor.

Bu vesileyle, tüm adaylara bir önerim var: Nerede belediye başkanı adayıysanız, oradaki bir yerel vatandaşla yol yürüyün. Aksi takdirde siyasi hayatınız mahkumiyete mahkum olabilir. Bu yazı kulağınıza küpe olsun.

Köşe Yazısı:

Seçim atmosferi ısınırken, adayların sahadaki performansları da merak konusu oluyor. İBB adaylarının sahada rüzgar estirdiği bir ortamda, 39 ilçe belediye başkan adayının yerinden kımıldamadıklarını görmek şaşırtıcı. Bu durum, “İBB adayları çalışıyor, biz de ayağımızı yere vuralım” gibi bir rahatlığa işaret ediyor.

Ancak halk seçmen, kimin nasıl çalıştığını gayet iyi biliyor ve 31 Mart akşamı karnelerini verecek. Birçok ilçe belediye başkan adayı, danışmanlarını ilçe dışından seçiyor ve bu danışmanlar geldikleri ilçenin kapısını bile bulamıyor. Bu durum, hem yöreden hem de dışarıdan gelenlerin bölgeyi tam olarak bilmediği için beldeye faydalı işler yapamamalarına yol açıyor. Neyse ki navigasyon hayatımıza girdi ve bu sorunu bir nebze olsun çözüyor.

Bu vesileyle, tüm adaylara bir önerim var: Nerede belediye başkanı adayıysanız, oradaki bir yerel vatandaşla yol yürüyün. Aksi takdirde siyasi hayatınız mahkumiyete mahkum olabilir.

Seçmenler sandığa giderken adayların sahadaki performanslarını göz önünde bulundurmalılar. Rüzgar estirenler mi, yoksa yerinden sayanlar mı kazanacak? Karar 31 Mart’ta.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.