Dolar 32,2836
Euro 35,0421
Altın 2.473,81
BİST 10.507,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Yenilikçilerin Önderi Özgür Özel, CHP 38. Kurultayında Büyük Destek Kazandı Salonu Coşturan Konuşma Delegelerden Büyük Alkış Aldı

Yenilikçilerin Önderi Özgür Özel, CHP 38. Kurultayında Büyük Destek Kazandı Salonu Coşturan Konuşma Delegelerden Büyük Alkış Aldı
4 Kasım 2023 16:42 | Son Güncellenme: 4 Kasım 2023 23:42
851

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Kurultayı, yenilikçi yaklaşımları ve vizyonu ile tanınan Özgür Özel’in etkileyici konuşması ile büyük bir heyecanla başladı. Kurultayın ilk gününde gerçekleşen konuşma, salonu dolduran delegeler arasında büyük bir coşku yarattı.

Özgür Özel, 38. Kurultayda Büyük Destekle Konuştu

Türkiye’nin siyasi sahnesinde önemli bir olay yaşandı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 38. Kurultayı’nda Özgür Özel büyük bir coşkuyla desteklendi ve etkileyici bir konuşma gerçekleştirdi. Partinin köklü geçmişine ve milli değerlere olan vurgusuyla, Özel delegelerin büyük alkışları eşliğinde konuşmasına başladı.

Özel, 7 bölgeye selam göndererek Türkiye’nin dört bir yanındaki CHP üyelerine ve vatandaşlarına teşekkür etti. Madenciler, kadın işçiler ve gazeteciler gibi önemli gruplara da selamlarını iletti. Ayrıca, cezaevinde bulunanların da unutulmadığını belirterek onlara selam gönderdi ve destek verdi.

Özgür Özel, Selçuk Mızraklı ve Selahattin Demirtaş gibi siyasi figürlere de selamlarını iletti ve cezaevinde tutulan askerlere moral verdi. Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Türk milletinin gücünün birleşik olmasının önemini vurguladı.

CHP’nin tarihine atıfta bulunarak, “Milliyetçiliği yüreğimize değil, duvarlara yazan Bülent Ecevit’in partisi değiliz. İsmet Paşa’nın partisiyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisiyiz” dedi ve CHP’nin bir kurultay partisi olduğunu, yöneticilerin iktidar olmak istediklerini açıkça ifade etti.

Özgür Özel’in bu coşkulu konuşması, CHP’nin 38. Kurultayı’nda büyük ilgi ve destek gördü. Partinin geleceği ve siyasi hedefleri hakkında daha fazla bilgi verildiğinde, yeni gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Partinin geleceği ve liderlik yarışı hakkında önemli açıklamalarda bulunan Özgür Özel, delegelerden büyük destek kazandı. Konuşması sırasında parti içindeki yenilikçi fikirleri ve demokratik dönüşümü vurgulayan Özel, “Partimizin daha açık ve katılımcı bir yönetim anlayışına ihtiyacı var. Üyelerimizin sesine daha fazla kulak vermeliyiz” dedi.

Özgür Özel’in konuşması salonda ayakta alkışlandı ve delegeler, Özel’in yeniden başkanlık koltuğuna oturmasını umutla beklediklerini gösterdi. Kurultayın genel havası da yenilikçi ve değişim isteyen üyelerin önde olduğunu gösteriyor.

Kurultayın ilerleyen günlerinde, diğer adayların da konuşmaları bekleniyor. Bu olayın sonuçları ve CHP’nin yeni lideri hakkında daha fazla bilgi için gelişmeleri yakından takip edeceğiz.

CHP 38. Kurultayında Genel Merkeze Bağlı Taraftarlar Yer Değiştirdi

Yenilikçi Akım, Kurultay Salonuna Hakim Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Kurultayı’nda beklenmedik bir gelişme yaşandı, Genel Merkez taraftarlarının salon içindeki yer değişikliği. Bu hareket, yenilikçi akımın salona hakim olduğu izlenimini yarattı.

Öte yandan, yenilikçi akımın üyeleri ve destekçileri, salonun sağ tarafında yoğun bir şekilde yer aldılar. Yenilikçi akımın liderlerinden bazıları, Kurultay’ın geleceğini ve parti içi demokrasiyi vurgulayan konuşmalar yaptılar.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun cesur hedefleri ve gelecek seçimlerdeki kazanma iddiası da Kurultay’daki atmosferi ateşledi. Bu gelişmeler, CHP’nin içindeki farklı kanatlar arasındaki dinamikleri yansıttığı gibi, parti içi politika ve kurultaylarının karmaşıklığını da gösteriyor.

Kurultayın ilerleyen günlerinde, diğer konuşmacıların görüşleri ve liderlik yarışı daha fazla ilgi çekecek gibi görünüyor. CHP’nin gelecekteki seçimlerdeki performansı ve parti içi politika hakkındaki gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.