Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Paycell ve Aytemiz iş birliği kazandırıyor, akaryakıtta yüzde 3’e varan avantajlar, seyahat bütçelerine katkı sağlıyor

Paycell ve Aytemiz iş birliği kazandırıyor, akaryakıtta yüzde 3’e varan avantajlar, seyahat bütçelerine katkı sağlıyor
31 Mayıs 2023 16:39
95

HABERMAX. Aytemiz ve Paycell, yaz seyahati planlayanları, uzun yola çıkacakları sevindirecek bir kampanyaya daha imza attı. Aytemiz Vaay üyeleri, şimdi de Paycell ile yapacakları akaryakıt ödemelerinde, anında yüzde 3’e varan avantaj kazanıyor.

Yaz mevsimi yaklaşırken, seyahat planları da artıyor. Aytemiz, özellikle uzun yola çıkacak sürücüler için yeni tasarruf fırsatları sunmaya devam ediyor. Hızlı, temassız ve güvenli ödeme imkânı sunan Aytemiz Vaay mobil uygulaması, kullanıcılarına birçok avantaj sağlıyor. Bunlardan biri de Paycell ile indirimli ödeme imkânı. Kampanya kapsamında, Aytemiz Vaay uygulaması üzerinden Paycell ödeme altyapısını kullanan sürücüler, her yakıt alımlarında yüzde 3’e varan indirimler kazanıyor.

Aytemiz Vaay uygulaması sayesinde Paycell kullanıcıları indirimli yakıt alma şansına sahip olurken, bir yandan da ödemelerini araçlarından inmeden, güvenle ve hızla tamamlayabiliyor.

Paycell ile ödeme yapmak isteyen Aytemiz Vaay kullanıcılarının öncelikle uygulama üzerindeki mobil ödeme seçenekleri arasından Paycell’i seçmesi ve işlem yapılacak kredi kartı ya da debit kart ile eşleştirme yapması gerekiyor. Kullanıcılar daha sonra Vaay uygulaması içerisinde yer alan mobil cüzdanlarına bakiye yüklüyor ve ardından 12 saat geçerli bir kod oluşturuyorlar. Geriye sadece bu kodu yakıt alımı sırasında görevliye iletmek kalıyor. Böylelikle, Aytemiz Vaay kullanıcıları, Paycell’le hızlı, güvenli ve yüzde 3’e varan indirimlerle yakıt alabiliyor.

Aytemiz’in kendi IT ve pazarlama ekipleriyle birlikte geliştirdiği Aytemiz Vaay, kullanıcılarına indirimli akaryakıt alımının yanı sıra araç kiralamadan lastik montajına, indirimli illy kahvelere kadar daha birçok farklı avantaj sağlıyor.

Aytemiz hakkında

Türkiye genelinde 570’ten fazla istasyonu, 10 ikmal noktası ve 250.000 metreküplük depolama kapasitesi ile akaryakıt sektöründe hizmet veren Aytemiz; Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 2021 listesinde 56’ncı sırada, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in 2022 yılı “Türkiye’nin En Değerli Markaları” araştırmasında sektörün en değerli 3’üncü markası olarak yer almaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.