Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’dan İmamoğlu’na Sığınmacılarla İlgili Sert Eleştiri

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’dan İmamoğlu’na Sığınmacılarla İlgili Sert Eleştiri
13 Mayıs 2024 11:08
116

HABERMAX. Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sığınmacılarla ilgili politikaları nedeniyle sert bir dille eleştirdi. Yılmaz, İmamoğlu’nun sığınmacıların entegrasyonu konusunda yaptığı çalışmaları “saçmalık” olarak nitelendirirken, Esenyurt Belediye Başkanı’nı Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ile yapılan bir toplantıya katılması nedeniyle sert bir dille eleştirdi.

Öztürk Yılmaz, yaptığı açıklamada, İmamoğlu’nun sığınmacılarla ilgili politikalarını sert bir dille eleştirerek, “Bu göçmen severliği nereden geliyor? Kime ne söz verdiniz? Gebeliğiniz mi var?” ifadelerini kullandı. Ayrıca Yılmaz, İmamoğlu’nun sığınmacılar konusunda aldığı kararları “ülkeye ihanet” olarak nitelendirirken, ona “AKP’ye rahmet okutuyorsunuz” şeklinde seslendi.

Söz konusu eleştiriler, sığınmacılarla ilgili politikaların tartışma yarattığı bir dönemde geldi. Yılmaz’ın açıklamaları, siyasi arenada sığınmacılarla ilgili politikaların nasıl ele alınması gerektiği konusunda farklı görüşleri yansıtıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmaması bekleniyor. Bu gelişmelerin ardından sığınmacılarla ilgili politikaların ve entegrasyon süreçlerinin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.