Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Ataşehir’in Sultanlariyla Avrurapada Türk Bayrağını göndere çekeceğiz

Ataşehir’in Sultanlariyla Avrurapada Türk Bayrağını göndere çekeceğiz
27 Ağustos 2020 17:30
743

AHA.Ataşehir belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der; “ Hedefimiz Ataşehir’imizi ve ülkemizi Avrupa da tanıtmak, Türk Bayrağını Avrupa da dalgalandırmaktır” dedi.

Kahvaltıya katılım sağladıkları için basın mensuplarına teşekkür eden Abdullah Der, son dönemlerde devam eden kadın cinayetlerini ve kadına şiddeti kınayarak devlet büyüklerinin bunun önüne geçmesini diliyoruz temennilerinde bulundu.

“HEDEFİMİZ ATAŞEHİR’İMİZİ VE ÜLKEMİZİ  AVRUIPA DA TANITMAK”

Ataşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Abdullah Der açıklamalarına şöyle devam etti: “Bildiğiniz gibi Ataşehir’de kadın Futbol takımımız var. Özellikle bugünlerde kadının önemi biraz daha farklı bir şekilde öne çıkmaktadır.  2020-2021 sezonunun bütün kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Amacımız ülkemizi Türkiye ve Avrupa da iyi bir şekilde temsil etmek.  Bugün burada yeni yönetim, yeni bir kadro ve teknik ekibimizle karşınızdayız. Pandemi dolayısıyla bazı arkadaşlarımız tatilde olduğu için burada yoklar. Bugün 2020-2021 sezonunu açmak, oyuncularımızı ve yeni transferlerimizi sizlerle tanıştırmak için buradayız.

Takımımızda bazı eksiklikler vardı. O mevkilere yeni oyuncu alarak bu eksiklikleri giderdik.  8 yeni arkadaşımızı takımıza kattık. İnşallah hedefimiz Ataşehir’imizi ve ülkemizi Avrupa da tanıtmak, Türk Bayrağını Avrupa da dalgalandırmaktır.”

Bu açıklamalardan sonra basın mensuplarının sorularını da alan Kulüp Başkanı Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der şu başlıklar altında yanıtladı.

Kadın Futbol federasyonu aldığı kararlarla ilgili soruya;  Kadın futboluyla ilgili alınan tüm kararları biliyoruz. Teknik hocamız Kadın Futbol Federasyonunun 2. Başkanıdır. İnşallah alınan kararlar hayata geçer.

*Transferlerle ilgili soruya; özellikle savunma, orta saha ve santrfor eksiklerimiz vardı. Bunları tamamladık. 4 tane yabancımız var. Sözleşmeleri yaptık. Gelecek de var. Bu transferlerle eksiklerimizi giderdiğimize inanıyorum.

*Yönetiminizde kaç kadın yönetici var sorusuna; Ataşehir Belediyesi özellikle Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin kadına bakış açısı çok farklı. Zaten bu takımın kurulmasının nedeni de belediye başkanımızın kadına yönelik tutum ve davranışlarıyla kadına farklı baktığı için Kadın Futbol Takımını Ataşehir de istemiş olmasıydı. Şu an yönetimimizde 1 kadın var. Ataşehir de kadın Futbol takımı bizim bir aile parçamız olarak görmüşüz.  Öylede bakıyoruz.  Hiçbir kulüpte olmayan imkânlar Ataşehir Belediyesinde var.

*Farklı branşları içerisinde barındıran futbol kulüpleri var. Ataşehir kadın Futbolun dışında başka branşlarda hizmet verdiği var mı? Sorusuna; İmkânlarımız olmadığından dolayı açılmış branşlarımızı hayata geçiremiyoruz. Yavaş yavaş alanları açmaya başlıyoruz. Mesela Kick Boks Erdal Eren Kültür Merkezi’nde kayıtları alıyor. Genç ve yıldız takımlarından oluşan bir alt yapımız var.

Tüm soruları yanıtlayan Kulüp Başkanı Abdullah Der halı sahada futbolcularla fotoğraf çekerek transferlerin tanıtılmasıyla program sona erdi.

Haber-Ali Bal

İstanbul Ataşehir

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.