Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

YAZI DOĞU İLE BATININ BULUŞTUĞU SHANGRI-LA BOSPHORUS, ISTANBUL’DA İMZA DENEYİMLERLE KUTLAYIN

YAZI DOĞU İLE BATININ BULUŞTUĞU SHANGRI-LA BOSPHORUS, ISTANBUL’DA İMZA DENEYİMLERLE KUTLAYIN
7 Temmuz 2023 11:05
98

HABERMAX.Dünyanın iki kıtasını birleştiren İstanbul’un kalbinde yer alan Shangri-La Bosphorus, Istanbul boğaza nazır konumuyla, misafirlerinin kendi Shangri-La’larını bulmalarına yardımcı olacak İmza Yaz Deneyimleri sunuyor.

İstanbul’un kalbi Beşiktaş’ta yer alan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, enfes boğaz manzarası, Asya misafirperverliği ve üstün hizmet kalitesi ile misafirlerine bu yaz da özgün deneyimler yaşatmaya hazırlanıyor. Kung Fu Tea Master karşılama çayı, “Lavender Escape” hamam ve spa ritüelleri ve Baklava Butler gibi imza deneyimlerin yanında; misafirleri İstanbul boğazının tadını günbatımında çıkarabilecekleri özel bir yat turu ve terasta özel akşam deneyimi gibi deneyimler de bekliyor.

Shangri-La Group’un mayıs ayında başlattığı ‘Shangri-La’nızı Bulun’ kampanyasını kutlayan bu İmza Yaz Deneyimleri, misafirlerin doğunun batıyla gerçek anlamda buluştuğu bir destinasyonda Shangri-La’larını bulmalarına yardımcı oluyor. İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarının gizli mücevherlerini keşfeden kişiye özel güzergahlardan, Boğaz’da büyüleyici gün batımı yat turlarına ve Chi, The Spa’da saf organik lavantanın aromatik özünden ilham alan rahatlatıcı yaz bakımlarına otel, 10. yılını kutlayacağı eylül ayının sonuna kadar İstanbul’un en iyilerini sergileyen imza deneyimler sunuyor.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü TJ Joulak konuyla ilgili “İstanbul, çağdaş ve antik kültürlerin buluştuğu, Avrupa ve Asya’yı birbirine bağlayan büyüleyici bir şehir. Misafirlerimizin bu güzel destinasyonda kendi Shangri-La’larını bulmalarına yardımcı olacak bir dizi imza yaz deneyimi sunmaktan heyecan duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.