Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

YAZ KUR’AN KURSU KAPANIŞ PROGRAMI VE ÇOCUK ŞENLİĞİNDE BULUŞUYORUZ!

YAZ KUR’AN KURSU KAPANIŞ PROGRAMI VE ÇOCUK ŞENLİĞİNDE BULUŞUYORUZ!
1 Ağustos 2023 19:45
118

HABERMAX.Üsküdar Belediyesi olarak, 3 Ağustos Perşembe günü saat 11.00-18.00 arasında Büyük Çamlıca Camii avlusunda Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı ve Çocuk Şenliği düzenliyoruz. Etkinliğimize tüm çocuklar ve İstanbullular davetlidir.

Yaz boyunca ilçemizdeki camilerde açılan Kur’an-ı Kerim kurslarının sonucunda gerçekleştirilecek olan etkinliğimiz binlerce çocuğumuzun katılımıyla ve büyük bir coşkuyla kutlanacak. Bu etkinlikte, Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen çocuklarımızın milli ve manevi değerlerimizi de pekiştirmelerini amaçladık. Bu nedenle, çocuklarımız için hem eğitici hem de eğlendirici bir program hazırladık.

Program kapsamında, çocuklarımıza çeşitli hediyeler verilecek. Bunun yanında, çocuklarımız için ikramlar, çocuk oyunları, eğlenceli sahne etkinlikleri ve şişme oyun parkurları da hazırlandı. Etkinliğimize katılım ücretsiz olacaktır.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla, 3 Ağustos Perşembe günü, saat 11:00’da başlayacak olan ve Büyük Çamlıca Camii avlusunda gerçekleştirilecek etkinlikte sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.