Dolar 32,2427
Euro 34,7860
Altın 2.454,01
BİST 10.306,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

İzmir’den Arhavi’ye yardım eli

İzmir’den Arhavi’ye yardım eli
25 Temmuz 2021 17:53 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2021 17:56
249

AHA.İzmir Büyükşehir Belediyesi sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Artvin’in Arhavi ilçesine yardım eli uzattı. Bir kamyon ve 2 kamyonet ile yardım malzemesi İzmir’den yola çıktı. Dayanışmanın önemini vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentlerimizi dirençli kılmanın önemini maalesef bir kez daha gördük” dedi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Artvin’in Arhavi ilçesinde yoğun yağışla birlikte dere taşması sonucunda yaşanan sel felaketi sonrası harekete geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Kriz Belediyeciliği” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, İzmir’den bir kamyon ve 2 kamyonetle yardım malzemesi gönderdi.

Sel felaketinden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Zor günlerimizde tüm Türkiye yanımızdaydı, sıra bizde. Dayanışmayla aşamayacağımız engel, çözemeyeceğimiz sorun yok. Fakat mühim olan felaketler yaşanmadan önce önlem alabilmek. Kentlerimizi dirençli kılmanın önemini maalesef bir kez daha gördük” dedi.Büyükşehir Belediyesi’nin yardım kamyonlarında 20 çamaşır makinesi, 30 yatak ile baza, diş fırçası, diş macunu, ıslak mendil, sabun ve hijyen malzemelerinden oluşan 200 hijyen kolisi, 2 bin 800 çocuk maskesi, 10 bin yetişkin maskesi, 200 litre dezenfektan ve bin 143 litre su bulunuyor. Yardım kamyonların kısa süre içinde Arhavi’ye ulaşması bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.