Dolar 32,2760
Euro 34,7201
Altın 2.399,08
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

WATCHGUARD, 2023 CANALYS SİBER GÜVENLİK LİDERLİK RAPORU’NDA İKİNCİ KEZ ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

WATCHGUARD, 2023 CANALYS SİBER GÜVENLİK  LİDERLİK RAPORU’NDA İKİNCİ KEZ  ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜNÜ KAZANDI
28 Şubat 2024 00:21
53

HABERMAX. Bütünleşik siber güvenlik alanında küresel bir lider olan WatchGuard Technologies, 2023 Canalys Küresel Siber Güvenlik Liderlik Matrisi’nde Siber Güvenlik Kanal Şampiyonu olarak kabul edildiğini duyurdu. İş ortağı geri bildirimleri, Canalys tedarik tahminleri ve analistlerin içgörüleri gibi çeşitli kriterlere dayanan rapor, son 12 ay içinde bölgedeki satıcı performansını değerlendiriyor. İş ortakları tarafından en iyi iş ortağı deneyimi ve satış katılımı sunma konusunda yüksek puanla değerlendirilen WatchGuard, bu ödülle birlikte Canalys raporunda üst üste iki yıl şampiyon statüsüne ulaştı.

Bütünleşik siber güvenlik alanında küresel bir lider olan WatchGuard Technologies, 2023 Canalys Küresel Siber Güvenlik Liderlik Matrisi’nde Siber Güvenlik Kanal Şampiyonu olarak kabul edildiğini açıkladı. İş ortağı geri bildirimleri, tedarikçi performansı ve analistlerin vizyon ve stratejileri, liderlik, iş ortağı girişimleri ve etkinleştirme konusundaki görüşleri gibi kriterlere dayanan 2023 Siber Güvenlik Liderlik Raporu, son 12 aydaki 30 tedariçiyi değerlendirdi. Tedarikçilerin rapora dahil olabilmesi için siber güvenlikten elde edilen gelirin profesyonel hizmetler hariç yıllık minimum 200 milyon dolar olmasını ve işlerin %50’sinden fazlasının kanaldan geçmesini kapsayan iki önemli koşulu karşılaması gerekiyor. Rapor, tedarikçileri Şampiyonlar, Gelişim Gösterenler, Rekabetçiler ve Temel Kuruluşlar olarak 4 temel kategoride konumlandırıyor.

Canalys Kanal Şampiyonu olarak bir kez daha onurlandırıldıkları için heyecanlı olduğunu dile getiren WatchGuard CMO’su ve İş Stratejisinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Michelle Welch, “Bu takdir, WatchGuard’ın iş ortağı öncelikli yaklaşımını ve MSP başarısını sağlamaya, büyüme fırsatları yaratmaya ve iş ortağı kârlılığını artırmaya yönelik süregelen taahhüdünü yansıtıyor. MSP odaklı Unified Security Platform® çerçevemizdeki sürekli geliştirmelerden, WatchGuardONE kanal iş ortağı programımızda sunduğumuz sektör lideri iş ortağı etkinleştirme ve destek avantajlarına kadar yaptığımız her şeyi iş ortaklarımızın çıkarlarını göz önünde bulundurarak yürütüyoruz.” açıklamalarında bulunuyor.

“Watchguard, İşimizi Kârlı Bir Şekilde Büyütmemiz için Benzersiz Bir Destek Sunuyor”

Verteks Consulting Başkanı ve CEO’su Don Gulling, “Uzun süredir WatchGuard iş ortağı olarak, sektör lideri güvenlik çözümleri sunarak, en iyi teknik ve satış eğitimlerini vererek ve birinci sınıf müşteri desteği sağlayarak kanal ortaklarının başarılı olmasını sağlama konusundaki kararlılıklarına ilk elden tanık oldum. WatchGuard, işimizi kârlı bir şekilde büyütmemizi sağlayan benzersiz bir destek sunarak iş ortağı öncelikli bir kuruluş olmanın ne anlama geldiğini sürekli olarak gösteriyor. Başarımıza gerçekten önem verdiklerini bize defalarca kanıtlayarak bu takdiri fazlasıyla hak ettiler.” ifadelerini kullanıyor.

“İş Ortakları, Watchguard’ın Hesap Yönetim Kalitesini Yüksek Oranda Puanlıyor”

Canalys, WatchGuard’a ilişkin değerlendirmesinde, ” WatchGuard’ın kanala olan bağlılığı, özellikle KOBİ ve orta pazar segmentlerindeki MSP’lerle son 12 ay boyunca önemli ürün, program ve güçlendirme girişimlerine yaptığı sürekli yatırımla kanıtlandı. İş ortakları, iş yapmanın kolaylığını ve WatchGuard’ın hesap yönetiminin kalitesini yüksek oranda puanlıyor.” yorumlarında bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.