Dolar 32,2702
Euro 35,0972
Altın 2.471,61
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

VODAFONE FLEX’TEN OKULA DÖNÜŞ KAMPANYASI

VODAFONE FLEX’TEN OKULA DÖNÜŞ KAMPANYASI
21 Eylül 2023 20:38
94

HABERMAX.Vodafone FLEX, avantajlı kampanyalarıyla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. FLEX’in okula dönüş kampanyası kapsamında, 4 farklı akıllı çocuk saati modeli indirimli olarak ve faturaya ek 12 ay ödeme kolaylığıyla satın alınabiliyor. Vodafone, 3 GB mobil internet içeren Akıllı Çocuk Saati Tarifesi’ni ise ilk 2 ay sadece 30,9 TL’den sunuyor.


21 Eylül 2023 – Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine dijital dünyada kazandıran fırsatlar sunmaya devam ediyor. Vodafone FLEX’in okula dönüş kampanyası kapsamında, 4 farklı akıllı çocuk saati modeli (TCL MT40, TCL MT42, Bilicra Vision, Bilicra Connect) indirimli olarak ve faturaya ek 12 ay ödeme kolaylığıyla satın alınabiliyor. Vodafone ayrıca, 3 GB mobil internet, 500 SMS ve 500 dakika içeren Akıllı Çocuk Saati Tarifesi’ni ilk 2 ay sadece 30,9 TL’den sunuyor. Kampanya Ekim sonuna kadar sürecek.

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Akıllı çocuk saatleri son yıllarda hem ebeveynler hem de çocukların en sevdiği teknolojik aksesuarlar arasında yer alıyor. Bu cihazlar, çocuklara zamanı takip edecekleri kolay bir sistem sunmasının yanı sıra birçok farklı işlevi ile hem çocukların hem de ebeveynlerin hayatı kolaylaştıran çözümlere sahip. Akıllı çocuk saatlerinin ebeveynler tarafından tercih edilmesinin en önemli nedenlerinden biri, çocuklarıyla bir telefona ihtiyaç duymadan iletişim kurabilmeleri. SIM kartlı akıllı çocuk saati modellerinde ise telefon bağlantısı olmadan sesli ve görüntülü görüşme yapmak mümkün. Biz de okula dönüş döneminde müşterilerimizin çocuklarıyla rahatça iletişim kurabilmeleri için hem FLEX çatısı altında indirimli akıllı çocuk saat modelleri hem de özel bir tarife sunuyoruz. Vodafone olarak, avantajlı kampanyalarımızla müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Çocukların güvenliği için anlık takip

Akıllı çocuk saatleriyle ebeveynler çocuklarını anlık takip ederek güvende olduklarından emin olabiliyor. Akıllı çocuk saatlerinde bildirim takibi, alarm, sesli ve görüntülü arama yapabilme, adımsayar ve uyku takibi gibi pek çok özellik bulunuyor. Bu saatlerdeki GPS sayesinde ebeveynler çocuklarını okulda, parkta ya da dışarıda olduğu diğer zamanlarda rahatlıkla takip edebiliyor.

İlk 2 ay indirimli

Vodafone’un akıllı çocuk saatlerine özel tasarladığı 3 GB’lık tarife ilk 2 ay 30,9 TL, geri kalan 10 ay 60,9 TL’den sunuluyor. Akıllı Çocuk Saati Tarifesi ve FLEX çatısı altında sunulan akıllı çocuk saati modelleri Vodafone bayilerinden, alternatif satış kanallarından ya da online mağazadan satın alınabiliyor.

Vodafone’un kampanyası hakkında ayrıntılı bilgi için vodafone.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Vodafone hakkında

Vodafone, Avrupa ve Afrika’nın en büyük telekom şirketidir. Daha iyi bir gelecek hedefiyle, bireylerin yaşam kalitesini artıran, kritik sektörlerde dijitalleşmeyi sağlayan, kapsayıcı ve sürdürülebilir dijital toplumları mümkün kılan teknolojileri sunuyoruz.

17 ülkede 300 milyonu aşkın müşteriye mobil ve sabit iletişim hizmetleri sunuyor, 46 ülkede daha mobil ağlarda iş ortaklıkları yürütüyoruz. Aynı zamanda, Nesnelerin İnterneti (IoT) alanında dünya lideri bir şirket olarak, 167 milyonu aşkın cihaz ve platformu birbirine bağlıyoruz. Afrika’nın en büyük finansal teknoloji platformu Vodacom Finansal Hizmetler ve M-Pesa ile 7 ülkede 71 milyonu aşkın kişiye hizmet veriyoruz.

2040 yılına kadar net sıfır emisyona ulaşmak ve çevresel etkimizi azaltmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı şekilde, müşterilerimize de 2030 yılına kadar 350 milyon ton karbon emisyonunu azaltmada yardımcı oluyoruz. Ayrıca, 2025 yılına kadar şebeke atıklarımızın yüzde 100’ünü yeniden kullanma, yeniden satma ya da geri dönüştürme hedefimiz doğrultusunda, cihaz atıklarının azaltılmasına yönelik aksiyonlarımıza devam ediyoruz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.