Dolar 32,2628
Euro 35,0650
Altın 2.460,37
BİST 10.155,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C

VALİ SONEL İSTİHDAMIN LOKOMOTİFİ FATSA OSB’Nİ ZİYARET ETTİ

VALİ SONEL İSTİHDAMIN LOKOMOTİFİ FATSA OSB’Nİ ZİYARET ETTİ
18 Temmuz 2020 23:25 | Son Güncellenme: 18 Temmuz 2020 23:35
380
AHA.Ordu Valisi Tuncay Sonel Fatsa gezisinde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığından sonra Organize Sanayi Bölgesi’nde istihdama katkı sağlayan, ülke ekonomisine değer katan firmaları  ziyaret etti.
Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinde 6 firmayı ziyaret eden Vali Tuncay Sonel mevcut yatırımlar ve gerçekleşmekte olan yeni yatırımlar hakkında bilgiler aldı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Valisi Tuncay Sonel Organize Sanayi Bölgesini ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Fatsa olarak Karadeniz Bölgesi’nin en önemli yatırım merkezlerinden biri olmakta kararlıyız. Üretim şehri Fatsa’yı daha da ileri seviyelere taşıyarak potansiyelinin üzerine çıkarmak için canla başla çalışacağız.. Bu anlamda sayın Valimizi yanımızda görmek bizlerin şevkini artırıyor.” dedi.

“YATIRIMCIYA HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ”
Ordu Valisi Tuncay Sonel Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde gerek istihdam gerekse de istihdam anlamında çok kaliteli yatırımcı firmalar görmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Bu bölgeye gelmek isteyen çok değerli yatırımcılar var. Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne hem Samsun Çarşamba hem de Ordu-Giresun Havalimanı 45’er dakika uzaklıkta. Bunun yanında daha önce görev yaptığımız yerlerdeki dostlarımızı da Ordu’ya çekmeye çalışacağız. İstihdam ve turizmde Fatsa’mızı Ordu’muzu daha ileriye götürürsek işsizlik azalır şehrimiz gelişir. Ordu’da Fatsa’da bu potansiyel var, çalışmak için ideal bir yer. Yatırımcılara yapabilecekleri fırsatları imkanları kendilerine sunmamız ve onların önünü açacak adımları atmamız gerekiyor yani yatırımcı bulmada sıkıntımız yok. Bu konuda biraz aceleci davranacağız mevzuatla ilgili ya da bürokratik işlemlerle ilgili hızlı bir şekilde karar vermemiz gerekiyor.” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.