Dolar 32,7092
Euro 35,4350
Altın 2.486,42
BİST 10.918,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Vakıf Katılım, e-Yönetim Platformu Paketi ile KOBİ’ler için Çözüm Sunuyor

Vakıf Katılım, e-Yönetim Platformu Paketi ile KOBİ’ler için Çözüm Sunuyor
7 Haziran 2024 00:03
91

HABERMAX. Vakıf Katılım, işletmelerin hızlı ve erişilebilir bankacılık hizmetlerine daha kolay erişmelerini sağlayacak bir adım attı. Şirket, yeni e-Yönetim Platformu Paketi’ni hayata geçirerek, tüm KOBİ ve işletmelerin bankacılık ihtiyaçlarını ön muhasebe uygulamasıyla birleştiriyor.

Vakıf Katılım, İşletmelere Kolaylık Sağlayacak e-Yönetim Platformu Paketi ile Hizmet Vermeye Başladı

Paketin sunduğu avantajlar arasında e-Defter, e-Fatura, e-Arşiv gibi elektronik belgeleme süreçlerinde büyük kolaylıklar yer alıyor. Artık işletme sahipleri, bankadaki ihtiyaçlarını ön muhasebe uygulamasıyla birleştirerek tek bir uygulama üzerinden yönetebilecekler.

Paketin sunduğu olanaklar arasında hesap ekstrelerine anlık erişim imkanı, tüm kart kampanyalarının dahil olduğu kredi kartları ile tahsilat yapabilme, link ile ödeme alma ve e-Fatura kesme gibi işlemler bulunuyor. Tüm bu işlemler hem mobil uygulama hem de web üzerinden kolayca gerçekleştirilebilecek.

Vakıf Katılım Genel Müdürü Mehmet Ali Akben konuyla ilgili yaptığı açıklamada, müşterilere hızlı ve erişilebilir bankacılık hizmeti sunma vizyonları doğrultusunda açık bankacılık yatırımlarını sürdürdüklerini belirtti. Akben, e-Yönetim Platformu Paketi’nin tüm KOBİ ve işletmelerin dijital dönüşümüne öncülük etmek ve müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda ürün çeşitliliğini artırmak adına büyük bir adım olduğunu vurguladı.

Vakıf Katılım’ın e-Yönetim Platformu Paketi, işletmelere hem bankacılık işlemlerini hem de ön muhasebe süreçlerini tek bir platformda birleştirerek zaman ve iş gücü tasarrufu sağlayacak. Bu adım, işletmelerin dijitalleşme sürecine katkı sağlayarak rekabet güçlerini artırmalarına yardımcı olacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.