Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Vaillant Türkiye, müşteri deneyiminde mükemmellik hedefiyle Vaillant Akademi’yi hayata geçirdi 

Vaillant Türkiye, müşteri deneyiminde mükemmellik hedefiyle Vaillant Akademi’yi hayata geçirdi 
6 Haziran 2023 19:23
97

HBAERMAX.Vaillant Türkiye, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) iş birliği ile müşteri deneyimini mükemmele ulaştırma hedefi ile Vaillant Akademi’yi hayata geçirdi. Vaillant Türkiye iş ortaklarının katılımına açık olan Vaillant Akademi eğitimleri, İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenen “Değer Odaklı Satış” eğitimleriyle başladı.

Vaillant Türkiye, müşteri deneyimini mükemmelleştirme yolunda gerçekleştirdiği çalışmaları kesintisiz sürdürüyor. Şirket, bu hedef doğrultusunda iş ortaklarına yönelik özel bir eğitim projesi olan Vaillant Akademi’yi hayata geçirdi. Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) iş birliği ile düzenlenen Vaillant Akademi bünyesindeki ilk eğitimlerde Vaillant Türkiye yöneticileri ile 110’a yakın iş ortağını İstanbul, İzmir ve Ankara’da bir araya getirdi.

Müşteriyi daha iyi anlamanın ve değer sunmanın her geçen gün daha fazla önem kazandığı bir dönemde gerçekleştirilen Vaillant Akademi’nin lansmanı niteliğini de taşıyan ilk eğitim, “Değer Odaklı Satış” özelinde gerçekleşti.

Markaların sürdürülebilir başarısında müşteri deneyiminin önemine dikkat çeken Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Atan, müşteri deneyiminin sadece bir ürün satışından çok daha fazlasını içerdiği gerçeğinden hareketle, sunulan faydaların en iyi biçimde nasıl aktarılacağını iş ortaklarıyla paylaştıklarını belirtti. Atan, büyük ilgi gören eğitimlerle ilgili olarak: “Vaillant Türkiye olarak tüketicilerin ihtiyaçları için en doğru çözüm ve hizmetleri sunmayı; hayata geçirdiğimiz yenilikçi uygulamalarımız ile daima mükemmel müşteri deneyimini sağlamayı hedefliyoruz. Temel önceliğimizi kullanıcılarımızın hayatlarını sürdürülebilir şekilde iyileştirmek ve müşterilerimize değer katmak olarak belirledik. Müşteri deneyimini mükemmelleştirme odaklı iş stratejimiz doğrultusunda, iş ortaklarımıza yönelik eğitim projelerine de büyük bir önem veriyoruz. Sabancı Üniversitesi ile birlikte hayata geçirdiğimiz ve lansmanını ‘değer odaklı satış’ eğitimleri ile yaptığımız Vaillant Akademi’ye, iş ortaklarımızın gösterdiği büyük ilgi bizim için oldukça memnuniyet verici. Önümüzdeki dönemde Vaillant Akademi eğitim içeriklerini sürekli geliştirip zenginleştirerek sürdüreceğiz. Vaillant Türkiye olarak amacımız, hizmetlerimizin kalitesini ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede gerçekleştirmek.” dedi.

9-24 Mayıs 2023 tarihleri arasında üç şehirde gerçekleştirilen Vaillant Akademi eğitiminin ilk dönemi; müşteri portföyünü tanımlama, müşteri ihtiyaçlarını anlama ve ihtiyaçlara göre fayda sunma gibi başlıkları içerdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.